marți, 23 februarie 2016

Curatenia tehnocrata de primavara

Curatenia tehnocrata de primavara – 13 februarie 2016


Smaranda Dobrescu
 

Avand in vedere umorul negru, as fi prezentat aceste remarci ca o postare de uichend. Ma veti intelege, sper, de ce m-am razgandit:
"Curătenia continuă, MCV continuă, reforma continuă, statul de drept se consolidează, din când in când mai lipsesc vreo 2000 de medicamente din farmacii. PIB-ul României creste dar profitul marilor corporatii merge la export. Operatiile politice reusesc, sub supravegherea unor medici din străinătate. Din păcate, „pacientul" rămâne in sala de reanimare. Care, oricum, este inchiriată si dată in plată."


 

 

Curătenia tehnocrată de primăvară

Se intâmplă, in ultimile săptămâni ceea ce prefiguram si ceea ce era de asteptat - sunt pusi oamenii "guvernului meu" in posturile importante ale administratiei si mecanismelor de control, i...

NASTASE.WORDPRESS.COM

 

Draghi Puterity ... iar Presedintele e la München unde se discuta cu lobby-ul industriei de armament germane despre... securitate.

 

Smaranda Dobrescu Aduce noi investitori; marele avantaj de moment al nostru nu mai rezida in salariile mici, ci in lipsa refugiatilor.. Ca profitul se repatriaza oricum.



Prospectiv A-z .
Domnul Nastase candideaza pentru pozitia de ironizator sef? 

Cu siguranta savurez acest text, dar asa cum se intreaba si un comentator al sau, ce-i de facut?

 

Mihai Ion Turcu Draghi Puterity@ am purtat la spate, la piept, la sold, la picior, intre picioare, sub cap si in dreptul ochiului , una an si 8 luni un AKM fabricat la Cugir unde lucra ca inginer fratele meu. In 1990 a trebuit sa ne taiem si topim armele si sa ne lichidam depozitele de munitii. Fabricile ???? , e secret ca nu mai prea sunt. Acum trebuie sa cumaparm ce altadata asiguram pentru noi si exportam. AKM era o arma fosrte buna.

 

Dinica Roman Orice arma e mai buna decat lipsa.

 

Mihai Ion Turcu Depine de situatia celorlalti in aceasta privinta. UE s-au dezarmat avand garantia (?) ca SUA va apara UE. SUA cheltuieste (si castiga) enorm porin inarmare. SUA a atras atentia ca nu intelege sa sacrifice oameni si bani pentru a apara UE decat in ultimul moment, daca se va dovedi ca UE este in situatia de a fi copletite de un inamic care ar porni razboi impotriva statelor UE. Ue sunr somate sa aloce minimum 2% din PIB pentru inarmare doar ca reinarmarea dureaza si doar armele fara armate nu insemneaza nimic. Este foarete greu sa fie pus la loc ce a fost pierdut. prontre acestea vointa de a ne apara. Defetismul este in floare.

 

Dinica Roman Toti si-au redus armatele, inclusiv USA. Dupa aceea s-au creat motive pentru reinarmare iar dezarmarea apare ca o reciclare.

Niciun comentariu: