miercuri, 12 august 2015

Slabirea politicienilor pro-rusi din Romania!!??

Slabirea pozitiei politicienilor pro-rusi din Romania!!?? – 7 august 2015

Smaranda Dobrescu
Adevar, intoxicare, curiozitate? Hai sa -mi iau poza mea naiva si sa intreb: Chiar avem noi politicieni pro-rusi? De data asta o spune Komerssant, nu Dom` Cristoiu:
Kommersant: Problemele Lukoil sunt cauzate de slăbirea poziției politicienilor pro-ruși din Romania

Kommersant: Problemele Lukoil sunt cauzate de slăbirea poziției politicienilor pro-ruși din România

Instanța română a refuzat să ridice restricțiile impuse în cazul celor șase manageri Petrotel – structura de rafinare LUKOIL de la Ploiesti, și a amânat examinarea...

cotidianul.ro

  Adrian Dumitrescu nu au politicienii romani atata tupeu . am senzatia ca hotararea referitoare la activele rusesti s-a luat in alta parte . Intoxicarea este urmatoarea .... nu cred ca exista politicieni pro-rusi . Actualii sunt in concurenta maxima sa acapareze gratiile unei anume ambasade . in plus ...sefii SRI, SIE, DNA, ANAF etc fac dese vizite de lucru la aceeasi ambasada. in orice stat occidental baietii astia erau arestati pe loc pentru tradare .

 

  Octavian Lupu Mi se pare absolut evident ca este o intoxicare. Dar o intoxicare cu dedicatie: Victor Ponta. Fara sa fii expert in materie de informatii, cat de tampit trebuie sa fie organul de presa aflat in slujba puterii de la Kremlin incat sa dezvaluie identitatea politicianului care cica este pro-rus, ba mai mult decat atat sa admita ca ar exista chiar mai multi astfel de politicieni. Interesant ca Komersant asta nu sufla o vorba despre stransele relatii de prietenie inre KWI si Schmitt, patronul casei auto BMW Bavaria, cumnat cu deja celebrul atodenuntat KGB-ist Renato Usatai. Dar pe de alta parte sunt aproape sigur ca a existat si inca mai exista un lobby pro-rus in Romania numai ca eu cred ca el include putini politicieni de rang mai inalt si mai degraba securisti sau copii ai acestora.

  Mihai Ion Turcu Securitatea lui Ceausescu era nationalista, "suveranista", de ce ar fi niste securisti "prorusi" ? Cu siguranta exista temeri privind patrunderea capitalului rus in Romania, "temeri geopolituice" care nu pot fi considerate absurde. Peste acestea, da sau nu, investitiile rusesti sunt in legalitate ?

  S.D  Azi au aparut si comentarii la Cotidianul. Preiau doar doua, restul avand un limbaj cam prea coloreat..
Gogu_M
CE GOLANIE.... am verificat, nu scrie nicaieri in articolul din Kommersant despre"slabirea pozitiei politicienilor pro-rusi..".... ce manipulare ordinara... paginaderusia.ro este o creatie a serviciilor ...

egreS
HA, HA.... "pagina" asta e o facatura a serviciilor (Connection refused: .. NU EXISTA acest articol in Kommersant !

  S.D  Cu alte cuvinte, aveti ceva de mestecat, romanilor! In conexiune sau nu cu rusii, premierul Ponta si asa pare a fi devenit istorie. Poate ca chiar atitudinea sa defensiva ii ofera aceasta imagine. Inca sper ca PSD-ul, sau unicul partid de stanga sa nu devina si el istorie. Niste proceduri mai putin uzitate pana in prezent se fac vizibile ca asumari de putere: interimarii cheama ministrii (Dragnea) respectiv toate partidele la consultari..(Oprea)

  Stefana Ciuca Tot ce a fost contract cu ruși,sunt afacerile luiBăse.Idem Alro Slatina

  O.L  Pai daca ce spune domnu' Gogu este adevarat inseamna ca autorul articolului este cel cu intoxicarea. Oricum multi securisti reciclati la Cotidianul fiecare aparator al unui interes national. Insa este adevarat ca fara ei Cotidianul ar fi o publicatie destul de anosta.

Niciun comentariu: