miercuri, 12 august 2015

Ca intre partenerii strategici

Ca intre partenerii strategici!! – 6 august 2015
Smaranda Dobrescu

Asa se intampla de obicei intre partenerii strategici?
"Când Gordon a acreditat, printr-o declarație publică, enorma minciună macovistă că peste 1.5 milioane de voturi ar fi fost fraudate la acest referendum, a adăugat, practic, ordinului imperativ de salvare a lui Băsescu, dezlegarea și garanțiile de impunitate necesare executanților pentru folosirea oricăror mijloace în vederea atingerii acestui scop."

Foița de ceapă a graniței dintre parteneriatul strategic și trădarea națională

Foița de ceapă a graniței dintre parteneriatul strategic și trădarea națională

cotidianul.ro

  Mihai Ion Turcu Da , este o echilibristica pe sarma la mare inaltime. E bine sa stim si sa nu facem vant mai mult decat echilibristul suporta.

 

  S.D  Deja exista impresia ca pe caldura asta echilibristul s-a cam inclinat periculos..

 

  Mihai Ion Turcu Sa-l ajutam sa cada-n cap pentru a reinstaura domniile fanatiote.

  S.D  Doar de indemanarea lui depinde.. Deocamdata arena este cu ochii in sus si sta cu sufletul la gura...

  M.I.T  Fara sustinere de calitate un om singur (cu limitele lui) nu poate razbi. Sustinerea prin PNL (?) nu este substantiala.

  S.D  De ce nu schimba personajul anturajul apropiat? Este tributar partidului? Are toata libertatea sa o faca si sa-si construiasca o dubla incredere in jurul lui.

  M.I.T  Susinere nu insemneaza oamenii de curte.

S.D  Sustinerea de calitate se obtine doar prin masuri corecte, normale, lipsite de influente. Spre acea sustinere larga tind adevaratii lideri.

Adrian Rezus Raspuns: Da, atunci cînd "partenerul" se cheama Statele Unite! emoticon frown

În paranteza, bombanirile auto-zisului Conte îs Aflari În Treaba si, la nivel... propozitional, truisme. Doara nu-i România singura tara ocupata ("stategic") de americani, nowadays!

Mirarea-n context ar fi ceva de genu': de ce n-o fi semnînd Bombanescu asta cu numele din pasaport (ori din buletin, daca n-are asa ceva) : Nelu Pispirica Desubdeal? Ca doar nu i-o fi frica de NSA-isti si de CIA-isti! -- Ori de tolomacii aia de la De Vèselu! -- Oricum, aia stiu ce-ar avea de zis cu o saptamîna-nainte de-a se blogari domnia-sa, pe webniceste! emoticon frown

Si dup'aia, by the way, sefu': la români se pune virgula-nainte de CI adversativ, musai! emoticon smile

  M.I.T  Doamna Smaranda Dobrescu, zilele trecute citeam pe Historia un articol in care erau enumerate toate relatarile bizantine despre vlahii balcanici si romanii norddunareni. Le cunoasteam dar puse una linga alta fac impresie. Istoricul care redacta rtextul specifica ca punctul de vedere al istoricilor bizantini este unul bizantin. In estena se sustine ca cei in cauza sunt niste oameni in care nu poti avea incredere pentru ca manevreaza in intereesul lor, sunt perfizi, apti de actiuni in forta perfide si fricosi cand nu sunt aprigi de frica. Real de la retragerea romana nu facem decat sa manevram intre stanci.Asa facem si acuma. Un om de stat autentic are nevoie de un stat autentic. Daca statul este autentic (suveran) si masurile pot fi autogene si corecte. Pina atuncea sunt in circumstanta.

S.D  Daca in decurs de 25 ani cu conducatori diferiti noi am ramas sa navigam fara busole din perete in perete de stanca, atunci inseamna ca o continuitate , o familie domnitoare ar fi fost poate mai potrivita in a -si impune politica de independenta si sa fi trasat o linie de urmat in urmatorul secol. Sigur, ar fi una din concluziile neacceptarii ramanerii in circumstanta. Eu, recunosc ca nu sunt monarhista cu tot respectul purtat inaintasilor. Totusi nu putem accepta ca popor sa mai avem inca o epoca basescu in care ne-am pierdut onoarea si identitatea de neam. Deocamdata stam in observatie, incercand sa nu cedam ispitei unei critici premature.

  Octavian Lupu "În aceste condiții pun și eu o întrebare de prost: dar de americani ne mai apără cineva?" Stiu eu raspunsul la aceasta intrebare: Bunul Dumnezeu. Desi si El, din cate am putut sa-mi dau seama, are o agenda destul de incarcata anul asta. Exista si riscul ca Preafericitul sa fi ratacit calea iar informarile care ajung sus sa fie omisive si pline de inexactitati.

  S.D  Hai sa ne lasam intacta ultima speranta!

 

  O.L  Doamna Smaranda Dobrescu, de americani nu te poate apara nimeni. Iar Romania nu este un caz izolat in acest sens. Pe mine la ora actuala ma framanta mai mult intrebarea cine ma apara de Rusia lui Putin, Germania lui Merkel si Ungaria lui Orban. Si last but not least cine ma apara de cozile de topor din tara, in special cele plasate in pozitii cheie sau in apropierea pozitiilor cheie. In ce-i priveste pe americani, vorba lor: "if you can't beat them join them".

  S.D  Ultima speranta era in Dumnezeu! In rest ma tem de toti.

  O.L  Ei aici avem o problema pe care nu o pot controla nici americanii. Sa nu uitam ca Cel de Sus are un sistem de ascultare si supraveghere care si-a dovedit fiabilitatea pe parcursul mileniilor.

Niciun comentariu: