sâmbătă, 22 august 2015

De ce demisia?

De ce demisia? – 20 august 2015
Smaranda Dobrescu

"Vreau să fiu onest în totalitate, nu am ajuns la acordul pe care îl voiam cu creditorii internaţionali. Am fost obligaţi să onorăm un acord", a subliniat Tsipras.

Tsipras a anuntat demisia Guvernului in seara asta si alegeri anticipate.

  S.D  " « Le mandat que j'ai reçu le 25 janvier a atteint ses limites », a-t-il déclaré, ajoutant qu'il voulait « soumettre au peuple grec tout ce que [il a] fait, afin qu'il décide de nouveau ». « Vous déciderez avec votre vote si vous approuvez l'accord ou non, et qui peut mener les réformes nécessaires », a dit Alexis Tsipras, avant de solliciter à nouveau la confiance des électeurs pour mettre en œuvre son programme. « En ces heures difficiles, ce qui importe le plus pour notre pays est la démocratie. ».
En savoir plus sur http://www.lemonde.fr/.../alexis-tsipras-annonce-sa...

 

Alexis Tsipras annonce sa démission, vers des élections anticipées en Grèce

lemonde.fr

  Mihai Ion Turcu Tineri. A vrut sa negocieze in forta dar n-a indraznit sa mearga pina la capat. Solutia era sa mearga pina la capat daca a ales aceasta cale. Nu poti fi intelept si radical concomitent cum nu poti fi tanar si batran concomitent.

  Alexandru Botu Mai curand sfatuitorii intelepti au fost obligati sau plictisiti si au ales sa-l abandoneze. Ei nu au avut radarea de a-l sustine, de multe ori intelepciunea este mai avida de rezultate imediate decat pragmatismul. Poporul grec nu poate iesi din cercurile care-l inconjoara, asa cum, pe rand, candva si alte popoare se vor obisnui sa traiasca.

Niciun comentariu: