miercuri, 29 iulie 2015

Viktor Orban - "capul unei mafii politice din Balcani"

Viktor Orban - „capul unei mafii politice din Balcani" – 28 iulie 2015
 Smaranda Dobrescu

"Dacă i-ar fi păsat cu adevărat de țara lui, ar fi luat măsuri pentru a opri plecarea din țară a zeci de mii de tineri unguri. În schimb, premierul Orban își arogă dreptul de a stabili el însuși cine este și cine nu este ungur și în felul acesta elimină din discursul său nouă zecimi din populația țării, spune Greczy."

 

 

Viktor Orban - "capul unei mafii politice din Balcani"

Opoziția din Ungaria a criticat dur declarațiile premierului Viktor Orban făcute în România. Vicepreședintele Partidului Socialist, Istvan Ujhely, arată că tânărul Orban (cel care a fost martor la căderea regimului comunist) ar fi rușinat să audă...

cotidianul.ro

  Mihai Ion Turcu Ungurii au un proiect national utopic fundamentat pe mitologii.

 

Octavian Lupu Am citit si eu articolul acum. Se refera la imigranti. Cu Ardealul ramane cum am stabilit, indiferent ca suntem la putere sau in opozitie.

  Preda Mihailescu Mihai Ion Turcu @ "Ungurii au un proiect national utopic fundamentat pe mitologii."

Da, dar cu ce ne incalzeste pe noi asta? Pana cand nu incep (din nou?) si Romanii sa fie capabili sa spuna "I wanna be in your mythology, if you accept to be in mine", cum spune cantecul.

  O.L  D-na Smaranda Dobrescu mi-am adus aminte de vorba cuiva cazut in dizgratie pe vremea lui Ceausescu: " Pe noi nu ne deranjeaza faptul ca au venit altii ci impresia lor ca noi am venit".

  S.D  La postarea cu ungurii e o remarca excelenta!

Niciun comentariu: