miercuri, 29 iulie 2015

Este Romania vulnerabila in fata propagandei rusesti?

Este Romania vulnerabila in fata propagandei rusesti? – 26 iulie 2015
Smaranda Dobrescu

Un articol interesant care ar merita sa fie citit de aliatii nostri inainte de a fi prea tarziu!
"Dacă v-ați fi așteptat să vă spun că Iulian Chifu bate câmpii, veți fi dezamăgiți. Păcatul său e acela că vă livrează doar o jumătate de adevăr. Ceea ce nu vă spune domnia sa este faptul că România e tot mai sensibilă la propaganda rusă nu pentru că aceasta – propaganda – e genial gândită de Kremlin, ci pentru că politicile și strategiile partenerilor – "îndrumătorilor" și "protectorilor" externi (NATO, SUA, UE) sunt din ce în ce mai proaste, arbitrare și arogante peste tot pe unde își fac simțită prezența. Pentru că istoria o dovedește fără tăgadă: marile puteri "protectoare" sunt în general niște "neamuri proaste", pe care după ce le omenești, se ușurează pe stratul de flori din grădină.

Și poate – la fel de important – e faptul că România e vulnerabilă la propagandă. Punct. Indiferent a cui și cu ce scop. Iar asta reprezintă un risc care nu pare să preocupe pe nimeni în mod serios."

Power&Politics World » Este România vulnerabilă în fața propagandei rusești ?

știri, analize si comentarii politice si geopolitice

powerpolitics.ro

  Costel Grig Da, excelent punctat ! Razboiul propagandistic este preambulul razboiului clasic.Cred ca rusii au inteles mai bine acest lucru decat "democratii"

 

Roxana Iordache Nope!

 

Niciun comentariu: