luni, 11 mai 2015


.
Repostez asta pentrua ilustra ca America nu este de departe numai entitatea asociata la viteza cu o mana de neo-coni/liberali, romani si amerciani, pe mana carora s-au monopolizat relatiile romano-americane.
Pe de alta parte, romanii din afara Americii trebuie sa faca un efort sa inteleaga multitudinea Americilor si sa le capaciteze in mod corespunzator. Facand asta, de exemplu, ar fi putut afla ca nu erau de unii singuri in contra fortelor corporato-basesco-pontane la Pungesti.
Stiu, cu dl. George Maior (si salut organele de veghe si pe aceasta cale), la butoanele romanesti ale relatiei... stiti si dvs. placa asta mai departe.
Citizens in Benton County, Oregon will soon vote on a measure that would grant...
NATURALSOCIETY.COM

  • Alexandru Botu Dar chiar conteaza cetateanul american, societatea civila de pe acolo? Ori da doar bine la stiri?

  • Prospectiv A-z .
    Domnule Botu, depinde, America e o tzara mare, se pot alege exemple sa ilustrezi pozitii contrare despre o sumedenie de probleme. Mai mult, sunt si chestiuni pe care multi si le-ar dori altfel si care nu pot fi expediate cum ar 'da bine la stiri,' a
     se vedea, de exemplu, problemele polarizarii economice cu accentele rasiale foarte vizibile recent (Ferguson, Baltimore etc.)--desi ma astept ca mai sus numitii dela Bucuresti sa aiba ac ideologic si de cojocul asta.

    Haideti sa mai incercam una: http://www.sciencealert.com/new-project-plans-to-plant...
    US-based organisation, BioCarbon Engineering , has...
    SCIENCEALERT.COM|BY BEC CREW

  • Mihai Ion Turcu Proportiile SUA si rolul planetar, fac din SUA, cel mai "popular" din statele lumii, o entitate care nu poate fi guvernata populist, nici ideal democratic dar in spirit democratic cu cetateni activi, cu mii de organizatii civile, esenta genuina a statelor, si fermi in exprimare atuincea cand ceva intrece masura, este impresia mea.

Niciun comentariu: