luni, 11 mai 2015


Am mai spus-o şi o repet: nu am găsit în politica românească postcomunistă o declaraţie politică care să se ridice la înălţimea morală a lui: "Am fost un dobitoc!", a lui Tudor Postelnicu.
Văd politicieni şi intelectuali publici care, deşi s-au compromis politic şi moral, au un aer inocent de oameni care .. "nici usturoi nu au mâncat, nici gura nu le miroase." Şi Doamne fereşte să îndrăzneşti să le strici ticăloasa amnezie, amintindu-le de trecutul lor deocheat.
Deşi spovedania e la mare cinste în mediile ortodoxe, intelectualul şi politicianul ortodox nu simte niciun moment nevoia mărturisirii păcatelor. Nici măcar ca Postelnicu, în faţa tribunalului.
Mă gândesc inevitabil la un mare escroc spiritual, Bhagwan Shree Rajneesh, "guru", "filozof", "sexolog" şi mafiot, care după ce îi fusese dezvăluită mizerabila da profitabila escrocherie, s-a "rebrenduit" ca Osho- Da! Osho ăla de îl şeruiesc unii pe Facebook.
E plină politica şi lumea culturală românească de escroci şi ticăloşi care îşi schimbă numele, partidul, revista la care colaborează şi brusc redevin frecventabili,....

  • Alexandru Botu Cred ca Postelnicu a declarat ca a fost un dobitoc pentru consecventa si devotamentul total aratate fata de Ceausescu, vazand mai apoi cum erau, de fapt, ceilalti care simulau prin preajma.
    In ceea ce priveste faptele sale nu cred ca a avut o perceptie reala.

Niciun comentariu: