duminică, 8 martie 2015

Ce nationalitate au antreprenorii din Romania



Ce nationalitate au antreprenorii  din Romania – 18 februarie 2015
Draghi Puterity
Mda... problema capitalismului in Romania sunt capitalistii romani.
http://www.capital.ro/lista-neagra.html
Naționalitatea antreprenorului care controlează o companie locală riscă să devină un factor de depunctare severă pe grila de scoring a băncilor. Care naționalitate? Tocmai cea română. Și cum efortul de înțelegere a „realităților românești“ s-a dovedit pen
capital.ro
  Prospectiv A-z .
Cand un fenomen dela distanta produce si intretine unul local ce se manifesta ca si cand ar fi independent, moralistii de serviciu, platiti si voluntari, vor avea grija sa *explice*.

  Alexandru Botu Nu Lista neagra este problema, ci Oaia Neagra. Daca n-ar exista astfel de specimene, niste Liste cu specimene nu ar exista. Numai ca, in cele mai multe cazuri, oile negre sunt vopsite cu voia lor sau fara voia lor, nu naturale.
zf.ro
  P.A-z .
Repet, cea mai mare prioritate pentru KWJ ar trebui sa fie crearea unui sector financiar-bancar ROMANESC. Nu-i usor daca Guvernul si BNR nu vad la fel prioritatile--teoretic, Isarescu este cel mai mare obstacol.

Iata ce scrie in sensul acesta si Nicolae Dănilă, Prof. Univ. Dr., Membru al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania

http://www.zf.ro/.../de-ce-nu-se-reiau-investitiile-desi...
__________________
Am mai scris aici despre cum sansele lucrului bine facut depind de echipa din jurul lui KWJ. Nu stiu care erau legaturile acestuia cu omul de afaceri sibian Carabulea, dar pe unul ca acela l-as include macar informal in cercul de referinte.
De ce nu se reiau investiţiile, deşi inflaţia şi dobânzile...
zf.ro
  P.A-z  .
via Marius Mina
"In Romania meciul dintre "sistem" si initiativa privata a intrat in finala pe aparate. Oricine se incumeta sa-si deschida o firma devine un potential infractor . Daca nu dai taxa de protectie si nu esti protejat al mafiei institutionale , cu radacini in varful serviciilor secrete, justitie si administratie, esti victima programata la macel. Nu-i de mirare ca dispar mii de firme trimestrial, investitori seriosi pleaca in graba preferand Bulgaria . Romanii nici patrunjel nu mai pot vinde fara frica puscariei . Tot circul se consuma cu acordul Bruxelles-ului , al tradatorilor autohtoni , in slujba agentilor de vanzari din anturajul ambasadelor straine. Syriza e boala transmisibila dar ma tem ca romanii sunt cel mai imun popor din istorie. Imun la schimbari radicale. C-asa vrea Dumnezeu "
  Alexandru Botu Cam sumbra descrierea, un pic suprarealista, pentru a atrage atentia. Dar necesara, sa se stie ca se stie!...

Niciun comentariu: