duminică, 22 aprilie 2018

una dintre principalele caracteristici ale corpotatiilor

Alternanta frecventa a principiilor poate face bine la sanatate...
"Intr-o tribună publicată în Le Monde, Alina Mungiu Pippidi, prezentată de ziarul francez drept "specialistă europeană a combaterii corupţiei", estimează că rolul opiniilor publice este mai hotărâtor decât cel al judecătorilor pentru a-i constrânge pe politicieni să renunţe la practiciile lor."
Comments
Draghi Puterity
Draghi Puterity Pai nah, daca se strica jucaria cu care se jucau pana acum, le trebuie una noua ;)
Precar Roman
Precar Roman Asta nu va salva sistemul !
Smaranda Dobrescu
Smaranda Dobrescu Ce s-ar putea intelege asa, la suprafata din interviu: 1. rolul societatii civile trebuie sa se intareasca; 2. premiza Macron este corecta.
Acum, eu nu as avea nimic impotriva sa-i faca Doamna AMP strategia lui Macron si sa ne uite pe noi...Si daca apare vreun "mani pulite" in Franta, va disparea si PSF.. Nici nu-i greu dupa prestatia lui M. Hollande..
Smaranda Dobrescu
Smaranda Dobrescu As spune ca toti premierii Romaniei din ultimii ani ar trebui sa aibe o reactie la spusele sefului Eurogrup. Exista destula ura si in actuala UE, declansata in special de lipsa de solidaritate. Tarile dezvoltate considera ca cele sarace din sud arunca in vant contributiile lor la fondurile structurale ale UE
http://m.adevarul.ro/.../declaratie.../index.html
Manage
Precar Roman
Precar Roman Pai, si ce sa-i spuna?! Cum sifoneaza fondurile UE ???
 
Draghi Puterity
Draghi Puterity Pai eu iti imprumut tie bani cu dobanda mare ca sa cumperi chestii de la mine, nu ca sa faci tu ce vrei cu ei, ce e asa greu de inteles? :D
Smaranda Dobrescu
Smaranda Dobrescu Intr-un tarziu am inteles si noi ca fondurile europene au in vedere atat o mica crestere a nivelului de trai pentru ca cetatenii europeni sa cumpere marfurile din import ce invadeaza tarile "piete de desfacere" si sa creeze o oarecare pace in tara pentru ca multinationalele sa dispuna de linistea necesara derularii afacerilor in bune conditii. Chiar mai bune decat la mama lor.
 
Precar Roman
Precar Roman Smaranda Dobrescu Transnationalele !!!
 
Smaranda Dobrescu
Smaranda Dobrescu Precar Roman Termenul de companie multinationala este utilizat in special de autorii anglo-saxoni si ca intre acesta si cel de companie transnationala nu exista vreo diferenta in afara de cea de ordin lingvistic. Acelasi lucru este valabil si in cazul 'corporatie transnationala' vs. 'companie multinationala' .
 
Precar Roman
Precar Roman Smaranda Dobrescu Termenul "multinationale" le creeaza o confuzie teribila celor mai putin educati. De ce sa ne ascundem dupa gard ?! Tot citim stiri de genul "canadienii de la ...", "austriecii de la ..., " Asta nu le serveste decat celor care conduc din spatele computerelor !!!
 
Smaranda Dobrescu
Smaranda Dobrescu Nu cred ca am prins ideea, dar aici la Atelier nefiind (pacat!) sefi la butoane, ne permitem ca intre oameni educati un limbaj diversificat.. :-)
Precar Roman
Precar Roman Smaranda Dobrescu Termenul "transnational" precizeaza, clar si fara echivoc , una dintre principalele caracteristici ale corpotatiilor! Actionarul lor majoritar este, in cele mai multe cazuri, o singura persoana sau un grup foarte restrans de persoane a carui/caror nationalitate este absolut IRELEVANTA !

Niciun comentariu: