luni, 15 ianuarie 2018

TULBURĂTOAREA ROTIRE A CADRELOR


Nu dau cecuri în alb nici unui personaj din vârful vreunei instituții sau cățărat în șaua vreunui serviciu secret ; din punctul meu de vedere , se va avansa UN PAS doar dacă vor fi trimiși la plimbare toți: Codruțe, Augustini, Livii , Ionuți, Dumbrăvi, Pahonți, … dacă-i despărțire, dacă-i divorț de statul reformat de Băsescu, atunci să fie pe bune, fără întâlniri prin spatele blocului și îmbrățisări febrile peste găleata de gunoi pusă frumos între protagoniști.
E o colcăială de inși care schimbă funcții între ei –azi sunt procurori , mâine judecători la Înalta Curte, azi conduc DNA-ul , mâine își odihnesc fundurile în tapițeriile scaunelor cu cotierele trase în foiță de aur, de la CCR, azi sunt în societatea civilă , mâine sunt miniștri ai Justiției, azi sunt la ONPCSB, mâine devin inamovibili și pronunță sentințe….de zece ani , schimbă scaune ergonomice între ei…de zece ani mereu și mereu aceleași nume.
Sunt ani de când Florian juca într-o ” scrisoare pierdută” cu nume de judecători de la CCR , care erau ”dați în lucru”… și a rămas tot unde era până la „accidentul” Ghiță... Codruța a condus tot ce era posibil de condus în Parchete și dacă i s-a terminat mandatul, a luat-o de la capăt, ca Procuror Șef DNA, cu o prospețime de invidiat -că doar nu sunt două mandate la rând. Morar își bea liniștit ciocolata caldă de la bufetul CCR, pentru încă vreo câțiva ani, apoi e numai bun de pus Procuror șef la Parchetul de pe lângă ÎCCJ. Că și pentru Livia Stanciu, când a terminat cu Înalta Curte, a fost liber scaunul de la Curtea Constituțională… Evident că actualul președinte l-a păstrat cu drag și pe Marcel Opriș, până în vara lui 2017... cred că îl vom găsi , în curând, în sectorul OAMENI DE AFACERI ROMÂNI, DE MARE SUCCES .
Gașca financiară a lui Băsescu Traian a fost formată formată din puțini indivizi, care s-au tot rotit între ei -din contrabandiști au ajuns miniștri , din finanțatori oculți au ajuns consilieri, din evazioniști nesătui, dar care cotizau ritmic, au ajuns șefi la ANAF…. Dar și gașca lui din Justiție și Servicii , e la fel de restrânsă.
Așa că mi-e lehamite de toți.
Să nu-mi spună nimeni că partenerii noștri externi…că LICURICIUL …că Mama Europa… că stabilitatea … că anticorupția... că statul de drept...
Mi-e la fel de lehamite…
Virgil Costea just lehamite

Gavrila Ch astia chiar ar merita lustratia!

Prospectiv A-z .
La un moment dat atrageam atentia inclusiv aici ca era de departe insuficienta mobilizarea impotriva lui Basescu. Basismul trebuia extirpat. Stiu, este mult mai dificila mobilizrea impotriva unui concept decat impotriva unei persoane, dar cel putin dela Ceausescu incoace ne tot mobilizam impotriva unor indivizi si devenim din ce in ce mai rau/rai.

Niciun comentariu: