luni, 9 octombrie 2017

Rusine, Justitie!!

Rusine, Justitie! – 13 septembrie 2017

 

Smaranda Dobrescu shared Alexandru Racu's post.
 

Mai tineti minte amaratii rapiti, pusi in lanturi, abuzati si exploatati de tiganii milionari din Arges? Ei bine, justitia s-a pronuntat definitiv. ! Halal!!

 

 

Alexandru Racu

September 13 at 11:30am · 

Adevarul.ro

 

Pai daca pentru astfel de orori comise ani la rand iei intre 3 si 5 ani de inchisoare, iar victima primeste intre 10000 si 15000 de lei despagubire, nu mai bine nu ne mai complicam si legalizam direct sclavia, ca sa stim o treaba? Astfel de procurori merita condamnati la 20 de ani de munca silnica. De fapt, nici nu merita numiti procurori, ci mai degraba complici ai infractorilor. Niste nemernici.

 

 

Câtă închisoare vor face stăpânii de sclavi care au îngrozit România. Judecătorii au pronunţat sentinţele definitive

ADEVARUL.RO

 

Prospectiv A-z .
"Printre victime se află şi doi fraţi din Lunca Corbului. Acestia isi cautau un loc de munca si au fost incantati de oferta tiganilor dar au ajuns sa traiasca un cosmar. Au fost batuti cu lanturi, loviti cu cicanul, calcati in picioare de tigani impreuna cu pirandele lor si puradeii, pana lesinau. Tigancile aruncau galeti cu apa pe ei, ii trezeau din lesin si ii luau iar la bataie.De asemenea, ii abuzau sexual. Fratele mai mare era supus aproape zilnic la raporturi sexuale orale. In momentul de fata fratii din Lunca Corbului sunt handicapati fizic si psihic irecuperabil."

https://saccsiv.wordpress.com/.../sclavii-tiganilor-din.../

 

 

SCLAVII TIGANILOR din Berevoiesti. De abia dupa 8 ani autoritatile iau masuri in…

SACCSIV.WORDPRESS.COM

 

Prospectiv A-z .
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1965224880384255&id=1424556087784473


RUSINE!!

 

Raw

September 13 at 12:54am · 

Raw: Rusine procurorilor, judecatorilor si Justitiei Romane.
Justitie pentru infractori facuta de infractori! 
Pedepse intre 3-5 ani pentru stăpânii de sclavi...
care au îngrozit România... cu conditii, cu meniu inspectat de nutritionisti si plingeri la CEDO ca portiile sint prea mici si "camera" prea rece.
Primarul a scapat desi 'sclavii' i-au construit casa in care se lafaie. Si, tot romanul plateste pentru daunele acordate victimelor. Iar daunele sunt... un sclav care a fost bătut de aceştia luni de zile cu bâta şi toporul şi care a rămas cu sechele pe viaţă a primit despăgubiri de doar 15.000 lei, deşi ceruse daune de 200.000 de lei.

Se va revolta madam #Pruna? Sau #MonicaMacovei?

#rusine #justitiaInfractorilor

Niciun comentariu: