miercuri, 11 octombrie 2017

Adio viteza! Punct mort sau tractare!

Adio Viteza! Punct mort sau tractare! – 15 septembrie 2017

 

Smaranda Dobrescu shared a link.

Adio viteza! Punct mort sau tractare!

"Nici liderii politici europeni nu l-au menajat pe Juncker. Abia ce și-a încheiat discursul, că premierul danez Lars Lokke Rasmussen a respins ideea unui superpreședinte al UE. „Să nu amestecăm rolurile și competențele", a spus el. Premierul olandez Mark Rutte a fost și mai dur - el a spus că Juncker are o viziune „romantică" și a adăugat că „oamenii care au viziuni trebuie să meargă la medic", citându-l pe fostul cancelar Hemut Schmidt."

 

 

Verdictul Vestului: UE are și va avea mai multe viteze

Președintele Comisiei Europene a fost făcut una cu pământul în marile publicații occidentale după discursul său privind Starea Uniunii, în care a respins ideea Europei cu mai multe viteze și a promovat o viziune federalistă, cu aderarea esticilor la spațiul Schengen și zona euro

COTIDIANUL.RO

 

Draghi Puterity Asta poate fi privita si ca o oportunitate. Cei care sunt mai inceti si mai slabi, sa faca afaceri cu China, de exemplu, ca sa nu ii contamineze pe cei puternici https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/feb/2/16/1f642.png:)

 

Smaranda Dobrescu Il vezi tu pe presedinte initiind aceasta apropiere? Sau spunandu-i raspicat lui Merkel: NEiN?

 

Draghi Puterity Nu, dar poate ii spunem noi lui alta vorba nemteasca: LMAA, asta e treaba executivului. https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/ff0/2/16/1f603.png:D

 

Prospectiv A-z .
Cand Ponta a incercat ceva pe ideea lui Draghi, s-a scos juvetele sibian la inaintare, dupa care s-a #colectiv-izat Romania.

Greseala ultima a fost aceea pesedeului de a merge cu vulnerabilul de Dragnea in frunte. Asta-i ranit inainte de prima lupta.


Avicenna Secundo 
Asa cum are Schengen!

Niciun comentariu: