luni, 25 septembrie 2017

Ordinul de zi pe unitate in discutia despre legile justitiei

Ordinul de zi pe unitate in discutia despre legile justitiei – 24 august 2017

 
Cionoff Serban shared a link.

August 24

 

 

„HUO!!!" - Ordinul de zi pe unitate în discuția despre legile justiției – 24 august 2017

Am citit titlul ăsta pe fluxul de știri și m-au trecut fiori reci pe șira spinării: „Reacție dură de la Bruxelles". Fiind vorba, firește, despre modificările legilor justiției…

JURNALUL.RO

 

Smaranda Dobrescu Excelent!

 

Prospectiv A-z .
https://www.facebook.com/constantin.gheorghe.16/posts/1133540336778211

 

Constantin Gheorghe

August 24 · 

Mă tem că, în servicii, dar nu doar acolo, s-a dezvoltat un curent de extremă-dreapta, neo-legionar, cu "comuniștii" și "corupții" pe post de evrei, lucrează împotriva democrației și, da!, împotriva statului de drept. Oameni care dispun de expertiză-probabil cu stagii de pregătire în SUA, mai ales, se vede modul de operare al "serviciilor" americane din anii 60, din America Latină-de foarte mulți bani negri, și care constituie coloana vertebrală a "statului paralel".

băsescu le-a deschis calea și le-a facilitat misiunea. Uitați-vă pe ce oameni s-a sprijinit în guvernare, în zona asta, a serviciilor. Toți tineri, gata de orice! În timp s-au autonomizat, și încep să nu mai asculte de comenzi. Se radicalizează, au un ideolog, mai mult ca sigur, și acționează tot mai coerent. Pregătesc un climat al "loviturii de stat permanente". Uitați-vă la viteza cu care se schimbă miniștrii și guverne! Uitați-vă la campanile de presă duse împotriva unor politicieni incomozi pentru interesele lor.

Ideea de bază a acțiunii lor prinde la idiotul român. Știu foarte bine cum reacționează frustrările românilor, și le întrețin sistematic. Au cu ce: controlează, practic, toate canalele media. În România la zi și când e bine e rău. Suntem în plin război psihologic!

Iar dacă vă închipuiți că mai controlează cineva ceva în serviciile de informații și vă puneți speranța că schimbarea șefilor lor rezolvă vreo problemă, este ca și când v-ați lega singuri de scaunul electric, și ați apăsa pe buton! Fanaticii sunt cei mai periculoși indivizi, în orice domeniu s-ar manifesta ei. Cu atât mai mare este pericolul, când fanaticii sunt în serviciile secrete. Aici nu este vorba despre obsesiile noastre cu Securitatea. Aici este vorba despre o realitate de coșmar, care ne macină zi de zi încrederea în orice înseamnă instituție a democrației, și în care, insidios, se face apologia totalitarismului.

 

Eduard Virgiliu "Reactiile de la Bruxelles" sunt echivalente cu "Reactiile de la Inalta Poarta" cand eram sub Imperiul Otoman?!?

 

Preda Mihailescu Probabil ca ceva mai rau - caci sunt mai frecvente, si mai chitibusare...

Niciun comentariu: