marți, 30 august 2016

O analiza a dosarului turc

O analiza a dosarului turc – 21 iulie 2016


Draghi Puterity
 

O analiza de exceptie a "dosarului turc"

 

 

Trenduri economice: Între haosul Orientului zglobiu şi ordinea Occidentului bolnav

TRENDURI.BLOGSPOT.COM

 

Mihai Ion Turcu Turcia poate fi bagata-n haos si controlul ei asupra Bosforului poate fi anulat, violent dsigur. Turcia depinde ca armament de occident. Romania trebuie sa se reorganizeze militar imediat si sa stranga relatiile cu Polonia peste capul oricui. Poate profita de situatie.


Prospectiv A-z .
Si inca o analiza, relevanta mai cu seama prin rezonatorul ei, a omusorului invins la randu-i de... servicii.

https://www.facebook.com/victor.ponta/posts/1208057579234127

 

Gheorghe Gradinaru 1 lovitura de stat, de regula , nu poate fi 100% de sorginte externa pentru ca ar fi o interventie externa si nu lovitura de stat.Mai mult fortele americane stationate in Turcia nu au intervenit in nici un mod. iar dovezile implicarii concrete a lui Gullen nu au fost date publicitatii pentru a putea comenta.2. In opinia mea motivatia loviturii de stat sta in situtia interna din Turcia conflictele dintre armata si leadershipul islamist al tarii, problema kurda, situatia de la granita cu Siria etc.3Normal ca cineva castiga si altii pierd dar important este rezultatul pe termen lung si in plan geostrategic depinde de reactia SUA, care nu cred ca este interesata sa intareasca o democratie turca care nu poate aduce stabilitate in Turcia.Este de preferat un regim de mana forte iar daca Erdogan va revenii la atirudinea anterioara chiar ar putea fi iertat.

 

Smaranda Dobrescu Citarea acestui articol de catre Ponta si nu a altui articol de tenta contrara,poate fi un semn al perceptiei diferite dobandite de Ponta in ultimul timp fata de optiunile strategice ale Romaniei .

 

Gheorghe Gradinaru Sper ca nu gresesc dar Ponta comenteaza un alt articol. Acesta postat de Draghi este anonim.

 

Smaranda Dobrescu Ponta comenteaza articolul "Criza Turciei, așa cum nu vrea să o explice nimeni"

 

Cornelius Scipio Gheorghe Gradinaru Dan Diaconu e autorul art postat de Draghi Puterity

 

Prospectiv A-z .
Da, acest Dan Diaconu: https://www.facebook.com/profile.php?id=100010259195793

 

Niciun comentariu: