marți, 5 mai 2015

"Crearea unui centru european de lucru în domeniul informaţiilor poate fi, într-o anumită măsură, echivalat cu punerea fundaţiilor pentru o veritabilă „Cupolă” a serviciilor de informaţii din statele membre?" Daca se va realiza acest proiect Ro va fi in stare sa isi sustina mai bine interesele sale sau va fi o alta constructie europeana care va deservii cu prioritate interesele altora?
S-au promis mari proiecte. Uite că şi vin. Nu ştiu dacă este exact la ceea ce vă aşteptaţi dar, cu siguranţă, ne-am făcut datoria de a vă spune, de cel puţin un an de zile, că asta se construia, asta va urma şi este inevitabil ca o asemenea structură...
ADEVARUL.RO

  • Alexandru Botu Daca odata si odata mai nimerim si noi?...

  • Prospectiv A-z .
    "Europa se concentrează pentru a defini un răspuns coerent pentru o problemă lăsată în umbră şi uitare prea mult timp, efectele tergiversărilor pe motiv de corectitudine politică extremă prost înţeleasă fiind vizibile. Se poate recupera timpul pierdu
    t? Cred că da. Veţi vedea mâine documentul şi veţi judeca singuri." Adica dl. Unteanu e doar serviciu de informare, analiza iok!

    Mi-e greu sa cuplez la un asemenea text, nu stiu cui serveste caci nu vad ce-i acolo pentru omul de rand care nu putea fi servit de actualele structuri. Da, se reduce perioada de aducere dela 16 zile la 2; si cu asta ce am facut?

    O fi o cupola, nimic de zis, nu mi-e clar insa pe cine protejeaza de cine. Prevad tot felul de scandaluri, scurgeri etc. Si niste jurisdictii care vor cere sa fie exceptate.

  • Prospectiv A-z .
    Multumesc, GG. Iata ca avem explicatia acestei initiative si stadiului actual. Unteanu a rescris ce a primit. Acest domn, daca gandeste trebuie ca o face numai pe bani, in cantitati pe care nu i le ofera Adevarul.

Niciun comentariu: