vineri, 15 decembrie 2017

Despre potentialul relatiilor cu China

Despre potentialul relatiilor cu China – 20 noiembrie 2017


Despre potentialul relatiilor cu China, cine s-ar impotrivi...


Greece's former finance minister, Yanis Varoufakis, discusses China's growing role in Southern Europe and EU politics with…

Smaranda Dobrescu What stopped it was an intervention by Berlin insisting that no deal should go through until and unless the eurozone had finished with the Greek government.
Ce dur au jucat nemtii in 2015 cu Grecia! Nu le-au lasat nicio poarta deschisa. In afara declararii falimentului despre care am mai discutat aici.

https://www.project-syndicate.org/.../china-is-the-real-deal


With President Xi Jinping's signature 'Belt and Road'…



Vizita lui Donald Trump la Pekin va rămâne oare în istorie ca lupta finală a Statelor Unite înainte…

Preda Mihailescu "Didn't you understand yet? I have to do all this because of France", asa relateaza Varoufakis ca i-a motivat Schäubele aceasta politica extrem de dura. Grecia era un fel de obiect de demonstratie.

Prospectiv A-z .
Preda, te invit sa re/asculti cu atentie. Noutatea/ineditul de mare calibru aici este cum Germania a deraiat intelegerea Greciei cu China despre Portul Pireu prin care chinezii se obligau printre altele la o investitie masiva in primul an si respectarea drepturilor colective ale fortei de munca!

Preda Mihailescu Prospectiv A-z @ Stiu -- am ascultat-o de doua ori. Trist, nu ma surprinde. Este revoltator cand vezi latura intunecata a "moralei muncii" germane. Peste Atena zac de decenii vreo zece statii imense eoliene, nu au mers niciodata. Desi este un vant excelent, intre mare si munte. Alta firma a vandut pentru miliarde un submarin, care se stia ca nu merge -- ministrul care a fost bribed ca sa il cumpere este la inchisoare, dar nimeni in Germania, firma sau oficiali nu au avut demnitatea sa rezilieze contractul, fals. Banii au trebuit sa curga.

Niciun comentariu: