miercuri, 19 aprilie 2017

Adrian Nastase se pronunta asupra politicii actuale

Adrian Nastase se pronunta asupra politicii actuale – 16 martie 2017

 

Smaranda Dobrescu shared a link.

Cu toate oponentele romanilor, justificate sau nu, Adrian Nastase s-a prezentat de curand ca un lider politic greu de contestat, macar prin modul in care si-a pregatit tehnic prestatia la televiziune

adriannastase.ro

ADRIANNASTASE.RO

 

Rizea-manea Marius Nu am vazut-o ,mi-a scapat ....

 

Rizea-manea Marius Din artticol nu inteleg ce inseamna "în timp ce veniturile (salarii, pensii etc.) sunt, față de media UE, la un nivel mult mai redus; venitul net anual al unei familii cu doi copii, în care ambii soți muncesc, este de 000 euro la nivelul UE, în timp ce în România nivelul este de 5 ori mai mic (10.000 euro), în condițiile în care productivitatea muncii este la jumătate din media europeană; " .

 

Smaranda Dobrescu Venitul net anual al familiei cu doi copii in UE este de 50 mii euro, iar al nostru de 10 mii de euro. Productivitatea noastra te-ai astepta sa fie in consecinta de 5 ori mai mica ca sa justifice asa un salariu mic. Ea este insa doar de doua ori mai mica, ceea ce denota ca salariul romanilor nu reflecta starea de fapt. Daca un german sau un francez au 8 euro salariul minim pe ora, al nostru ar trebui sa fie de 4 euro. . Si este de 1,6 euro pe luna. (am explicat datele D-lui Nastase)

 

Rizea-manea Marius ASa am dedus si eu dar speram ca am gresit ....https://www.facebook.com/images/emoji.php/v8/fa5/1.5/16/1f642.png:)

 

Preda Mihailescu "Venitul net anual al familiei cu doi copii in UE este de 50 mii euro, iar al nostru de 10 mii de euro." - Cine publica asemenea statistici? Ma foarte foarte foarte indoiesc. Cu atat mai mult ca se vorbeste de venit NET - daca ar spune brut, poate era mai aproape de adevar. Cred ca in Germanii nu mai mult de 20% beneficiaza de un asemenea venit net - car inseamna totusi pest 4000 de Euro pe luna.

 

Rareș Jianu https://youtu.be/eAF253FeMvU

 

 

Sinteza Zilei:Interviu cu Adrian Nastase!-Partea I

YOUTUBE.COM

 

Smaranda Dobrescu Multumesc!


Dinica Roman Si mai importanta, partea a doua: https://youtu.be/qwFSl52peFs

Sinteza Zilei:Interviu cu Adrian Nastase!-Partea a II-a

Emisiunea din data de:13.03.2017-Partea II

YOUTUBE.COM

 

PA-z .
Adrian Nastase straluceste. Mai ales in contrast cu elita terna de ceva vreme. Sper ca odata va fi intrebat serios unde (s-)a gresit, iar domnia sa va avea toate resursele necesare pentru un raspuns complet.

Niciun comentariu: