miercuri, 22 iunie 2016

Ce noi dovezi despre coruptia lui Juncker vor urma?

Ce noi dovezi despre coruptia lui Junkers vor urma?  - 30 mai 2016



Draghi Puterity

Ce noi dovezi despre coruptia lui Junkers vor urma? ;)

 

 

Reacţia SUA si a statelor membre la iniţiativa preşedintelui CE de a merge în Rusia

Preşedintele Comisiei Europene a provocat nemulţumiri la Washington, într-o serie de state membre UE şi chiar printre membrii echipei sale atunci când a anunţat…

COTIDIANUL.RO

 

Smaranda Dobrescu Retragerea macar partiala a sanctiunilor ne-ar ajuta si pe noi si pe alte state mai putin dezvoltate. O dezghetare a relatiilor cat de mica UE-Rusia, ar mai rari declaratiile belicoase ale Rusiei fata de Romania si Polonia. Poate gresesc?

 

Alexandru Botu Nu, nu gresiti Doamna Smaranda Dobrescu. Prieteniile cele mai trainice de azi sunt cele bazate pe bani, nu pe ideologii.
"Russia must be treated decently," Mr Juncker said in Germany.
"We must make efforts towards a practical relationship with Russia. It is not sexy but that must be the case, we can't go on like this,"-extras din link-ul Domnului Gheorghe Gradinaru
-Nu este clar?

 

Gheorghe Gradinaru octombrie 2015 http://www.bbc.com/news/world-europe-34486157

 

 

EU must improve Russia ties, says Commission chief Juncker - BBC News

BBC.COM

 

Mihai Ion Turcu UE nu poate sa ignore Rusia, economic, politic si militar. Militar UE este prezent aparata de SUA. Rusia stie ca UE are nevoie de piata rusa si de gaz rusesc. Evident ca va propune UE solutii potrivite intereselor sale, si final se va negocia. In aceste negocieri noi, Intermarium, putem fi cedati politic Rusiei, cu siguranta daca formula UE va merge "pe doua viteze" ( o aiureala, ori este ori nu este) si final pe o restrangere la statele UE originare. SUA poate sa-si restranga prezenta in Europa. Au fost emise somatii in sensul ca UE este cazul sa-si asigure apararea (tocmai demolata in 1990).Rusia nu are nevoie sa atace militar Romania. Poate sa cumpere si s-o demoleze sau foloseasca ce prezinta interes pentru Rusia, dupacum am putut constata, proces care continua, in schimb am pierdut accesul pe piata rusa, pentru a fi demonstrata dedicatia noastra occidentala, ce am castigat este ca suntem piata de desfacere UE pentru produse agricole inclusiv si Austria a devenit economie energetica(??). Intr-o lume normala trebuie sa existe loc pentru negocieri.Riscul pentru noi este ca, in conditiile in care am cedat din suveranitate UE, sa se negocieze probleme pe care ca stat suveran nu le-am fi admis ca negociabile, peste capul nostru.

 

Smaranda Dobrescu Cel mai important mi se pare ca aceste negocieri, daca vor avea loc sa fie facute in corpore de catre CE tinand seama de toate tarile componente. Daca se ajunge la viteze diferite, ne amintim atat de documentul german de dupa razboi cat si de interviul proaspat al lui Talpes in care se discuta de Romania pana la Carpati si cea de dupa. Acestea doua fiind tratate diferit. Deocamdata Juncker nu poate discuta decat de imbunatatirea relatiilor economice cu Rusia, atat timp cat apararea geostrategica a Europei nu este in sarcina sa.

 

Costel Gilca Părerea mea: uniunii Bruxelles -Vladivostok, americanii au opus proiectul Washington - Bruxelles prin TTIP! 
Au pus o pana în Ucraina și au milităria frontierele estice.
Acum orice încercare europeana e privită ca o brese în zidul american!

 

Smaranda Dobrescu Ar fi de interes sa cunoastem discutiile Putin - Tsipras...

 

Smaranda Dobrescu http://www.activenews.ro/.../A-fost-Vladimir-Putin-uns...

 

 

A fost Vladimir Putin "uns" drept protector al ortodoxiei în Sfântul…

ACTIVENEWS.RO

 

Prospectiv A-z .
Sunt multe capete ce conlucreaza la un nou consens al i/luminatilor. Numai ca viatza e si accident.

Niciun comentariu: