marți, 9 februarie 2016

Amestec american in Fondul Proprietatea

Amestec american in Fondul Proprietatea – 25 ianuarie 2016


Smaranda Dobrescu
 

"....Astfel că FP, creat pentru a despăgubi persoanele care au fost deposedate de proprietăţi de către regimul comunist, a ajuns să transfere bani altor personaje. Sunt voci pe piaţa de capital care spun că acţiunea aceasta de răscumpărare urmăreşte de fapt desfiinţarea FP. În ultimul timp, Franklin Templeton a vândut pachete semnificative de acţiuni ale OMV Petrom, Transelectrica, Transgaz sau Romgaz."

 

 

Avocatul Piperea dă în vileag amestecul american în Proprietatea

Avocatul Piperea demască manevrele hoitarului de pe Wall-Street

COTIDIANUL.RO

 

Alexandru Botu Fondul Proprietatea gestiona actiunini extrem de importante. Daca si acestea au ajuns fantomatice este ca asta s-a urmarit!

 

Smaranda Dobrescu Intr-o vreme, in urma cu ceva mai mult de un an se discuta ca o parte din actiunile portului Constanta sa intre in gestiunea FP. Sa vedem acum cine e mai iute de picior, caci si olandezii cand iau un start bun, nu-i prinzi!

 

Prospectiv A-z  Parca mai-nou-patriotul de Tariceanu a inlesnit dpdv legal aceste intrainari pe sub mana. Cum devin unii patrioti abia cand e prea tarziu?!

 

Prospectiv A-z http://www.bursa.ro/fondul-proprietatea-la-apus-288599&s...

 

 

Fondul Proprietatea la apus - Piata de capital - Ziarul BURSA

BURSA.RO

 

Smaranda Dobrescu "Dar dacă Fondul are prea mult cash, de ce nu îl investeşte, că doar e fond de investiţii, nu? De ce nu distribuie cash-ul cu titlu de dividend?"

 

Alexandru Botu Poate s-a votat altfel de actionarii majoritari.

 

Prospectiv A-z Alexandru Botu Care structura de actionariat a fost modificata in favoarea celor 4 zari dupa interventia patrihotilor romani dela Palatul Victoria (Tariceanu & Boc).

 

Alexandru Botu Domnule Prospectiv A-z, Intrebarea cred ca trebuia sa se refere la foarte multe "structuri de actionariat" nu doar la una. Este adevarat, aceasta una poate ca era si cea mai babana!

Niciun comentariu: