marți, 9 februarie 2016

Cuiul lui Pepelea

Prospectiv A-z
 

Cuiul lui Pepelea

 

 

Decizia Franței privind găzduirea unor structuri de comandă ale NATO

Franța nu are intenția de a găzdui structuri de comandă ale Alianței Nord-Atlantice pe teritoriul său, a declarat marți secretarul de stat pentru afaceri europene,…

COTIDIANUL.RO

 

Mihai Ion Turcu Franta este "Franta", este putere nucleara, are veleitate de stat suveran, desi teoretic , ca membra UE n-ar mai fi. Germania crede despre sine cam la fel doar ca nu arata.

 

Prospectiv A-z  Germania nu e putere nucleara. Stiu, se poate spune ca se pot nucleariza in doi timpi si trei miscari, dar altora le-ar lua un timp si o miscare sa-i capseze.

In plus, ma intreb daca la momentul reunirii germanii au mai semnat o capitulare neconditionata...

Problema cu Franta putere nucleara e cu dus-intos. N. Coreea si Pakistanul sunt puteri nucleare, coreenii chiar au vectori ce pot scoate 2 din primele 10 economii ale hipersistemului din joc. 

Problema comandamentului integrat NATO e o alta discutie. Trebuie gandita miscarea in 2-timpi: 1) De Gaulle scoate Franta, 2) Sarkozy reintroduce sau cel putin vrea sa reintroduca Franta in sistemul integrat. Care au fost motivele amandoura, cu ce s-au schimbat conditiile samd.

 

Alexandru Botu Daca ar fi sa dau un raspuns, in gluma, as zice ca De Gaulle era un urias, recunoscut ca atare de Aliati, pe cand Sarkozy este un pitic care probabil nici armata nu a facut.

 

Prospectiv A-z  Domnule, am sa va intorc favoarea facuta d-nei Dobrescu si am sa spun ca observatia dvs. e atat de adevarata incat n-o pot lua in gluma. 

 

Draghi Puterity De ce sa te transformi in "legitimate target" cand sunt altii fraieri care fac asta cu voiosie?

 

Smaranda Dobrescu Singura suparare a celor voiosi este ca nu apare la locul potrivit steagul...

Niciun comentariu: