luni, 16 februarie 2015

Elena Udrea executata in Parlament



Elena Udrea executata in Parlament – 5 februarie 2015
Octavian Lupu
Ii recomand d-nei Udrea sa urmareasca cat timp mai poate, pentru documentare, serialul american "Orange Is The New Black"
Deputații o vor da, luni, pe Elena Udrea pe mâna DNA. În cadrul plenului Camerei Deputaților se...
stiripesurse.ro
  Alexandru Botu Multi, foarte multi abia au asteptat momentul. Se bucura. Unii, inconstienti, pentru ca odata deschisa cutia vor iesi multi fluturasi, ca nalucile.

  Smaranda Dobrescu Ne confruntam cu ciudatul fenomen ca lideri de opinie, jurnalisti cu audienta care pana mai ieri se intreceau in reverente in fata Elenei Udrea, acum se ingrijoreaza ca institutiile beton ale statului sunt atacate si propun trimiterea la loc sigur cat mai rapida a ei. Eu cred ca adevarul daca va fi decelat cat mai repede din multimea de dezvaluiri amestecate ar fi un castig al nostru. Vom ramane probabil un timp stane de piatra, dar ne va prinde bine sa dam ceasul increderii la zero, sa incepem o noua etapa. Ar fi o sansa ca basismul sa se-nputineze.

http://www.cotidianul.ro/sri-in-mare-campanie-de.../
SRI, în mare campanie de împachetare a publicului
cotidianul.ro
  A.B  Probabil ca Doamna Udrea stie prea multe lucruri extrem de bulversante si de capitale despre multi suspusi si potenti si trebuie cat mai rapid sa fie pusa in situatia de a nu mai continua. Ori decredibilizata atat de mult incat lucruri, fapte reale, ce ar fi putut sa fie temeinic descrise, sa fie luate in deradere ca spusele unor nebuni. Sper, din acest motiv, ca Elena Udrea sa fie cu adevarat foarte tare si, spre binele general, sa spuna cu calm si argumentat tot ceea ce stie prin cunoastere directa.
  Prospectiv A-z .
Cuplului Udrea-Cocos i s-o fi spus: Intra Dorin de forma, sa se potoleasca astia, dupa aia il imbrobodim pe neamtz, ca doar tot ai nostri l-au ales samd. Dupa aia, cand serviciul n-a coincis cu reclama, Nutzi a inceput sa se agite, probabil pentru a limita pericolul, numai ca ce n-o fi stiut saracuta a fost ca triajul a decis altceva, iar Dorin si cu ea fusesera aruncati pentru potolirea 'bestiei'. Acum, romanii de bine incep o actiune de *damage control* insa fac toti pe desteptii caci nu-s multi in Romania sa cunoasca foaia de parcurs in ceea ce-i priveste. Asa ca o sa asistam la minimizarea celor spuse de Udrea si continuarea serialului *inJustitia cu cele(b)ritate*.
  A.B  Interesant pdv exprimat de Domnul Prospectiv A-z, adica "piesa de teatru" poate fi jucata in diverse moduri, fara sa fie vreun deranj ca nu corespunde unui anumit scenariu. Nici in ceea ce priveste rolurile jucate de "actori' nu este o fixare pe caractere, ci pe cum pare ca ar da mai bine la public. Si nu din piosenie pentru public, acesta oricum va aplauda la "finalurile" intermediare, ci pentru vanitatea celui care poate propune orice in scenariu. Dinlauntrul ori din afara "triajului" (cer aprobare sa folosesc termenul!). Fata de romani, stramosi de ai nostri dupa spusele unora, se ofera mult, mult circ, penttru ca cel de-al doilea ingredient este prea scump si nici nu se merita sa fie pe saturate.
Mi-a mai placut si aluzia care conducea catre o poveste celebra: "Frumoasa si Bestia", numai ca am ramas un pic derutat deoarece povestea azi ar fi interesanta daca Bestia ar fi Frumoasa, ma rog, chiar si daca Frumoasa ar fi Bestie. Este deja plictisitor ca in poveste, cu personaje incapabile sa acumuleze ambele atribute!...
  Octavian Lupu Un punct de vedere cu care poti sau nu sa fii de acord dar pe care este dificil sa-l ignori http://www.stiripesurse.ro/dezvaluirile-care-provoaca-un...
stiripesurse.ro
  S.D  Informatiile de care s-a bucurat intotdeauna Vantu l-au ajutat sa se descurce binisor cata vreme alti informati dar poate nu tot atat de inteligenti nu s-au dovedit a fi chiar mai lacomi. Lipsa lui de dorinta de a vedea sange il departajeaza acum de cei care doresc sange, intr-un mod care-l scoate cel putin din cauza aceasta.
...........................................................................................................................................................

Niciun comentariu: