sâmbătă, 18 octombrie 2014

Candidatii nostri: Klaus Johannis



Candidatii nostri: Klaus Johannis -8 octombrie 2014
Prospectiv FCh a distribuit actualizarea de stare postată de Johannis Klaus.
Asadar incepem si discutia despre Klaus Werner Johannis
Cine crede în Iohannis Candidatul Alianţei Creştin Liberale (ACL) la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, are şi el simpatizanţi, atât în cercurile culturale, cât şi în cele intelectuale. Marele actor Victor Rebengiuc a declarat, pentru „Adevărul“, că îl preferă pe primarul Sibiului pentru seriozitatea de care dă dovadă. „M-am hotărât, îl votez pe Iohannis, pentru că este un om serios, am încredere că poate să facă ceva, nu spune poveşti de adormit copii. Şi în cazul celorlalţi m-am uitat la ce au făcut până acum, dar cel mai serios mi se pare Iohannis“, a spus Rebengiuc. Ceva mai categoric este actorul Florin Zamfirescu, un alt susţinător declarat al candidatului ACL. „Iohannis, pentru mine, are două calităţi extraordinare. Este un alogen, adică este sas, neamţ, şi e singurul care poate pune piciorul în prag, în ce priveşte distrugerea acestei ţări şi cred că e singurul care poate negocia în UE, şi cu forţa cea mai mare, care e Germania, ca România în sfârşit să fie tratată de la egal la egal“, a explicat el. Graficianul şi scriitorul Dan Perjovschi este, la rândul lui, convins de Iohannis, pe care îl vrea „primarul României“. „Iohannis este o şansă europeană pentru România. Alt stil, altă ştachetă. Locuiesc la Sibiu şi văd diferenţa dinainte de venirea lui şi iată, acum, după. Dacă cineva îşi poate imagina această transformare la nivel de ţară, are răspunsul. Primarul Iohannis a pariat pe cultură şi educaţie. Îmi doresc aşa ceva la nivel naţional“, a spus Perjovschi, citat de presa locală din Sibiu.
Citeste mai mult: adev.ro/nd1cnv
P.FCh
KWJ:
"La aceste alegeri, eu nu mă bat cu persoana Victor Ponta, ci cu un fel de a face politică și cu sistemul pe care el îl reprezintă. Și mă voi bate cu cei care continuă politica scandalului, a vorbelor goale, a promisiunilor false și a lipsei de rezultate. Păcat că un om atât de tânăr a dezamăgit și a ajuns atât de repede și atât de ușor prizonierul unui sistem care distruge mediul privat pentru a-i ține pe oameni în sărăcie și cu mâna întinsă la stat. Un sistem care disprețuiește educația pentru a-i ține pe oameni în ignoranță și distruge viitorul tinerei generații. Un sistem corupt care nu ține cont de voi ci doar de găștile de partid și de interese și de clientelă"

Cu ce-i diferit sistemul Ponta de sistemul Blaga-Predoiu-pedele? Nu cred ca omul asta poate avea lacune asa mari, citeste de pe o hartie. Vai de sfetnicii sai!

"Pensionarii vor avea un trai cu adevărat decent și nu vor mai sta cu grija zilei de mâine atunci când economia va începe să se miște, să producă, să creeze locuri de muncă. Asta înseamnă pentru mine România lucrului bine făcut".

Pai ar trebui sa spuna asta colegilor de partid si sa le ceara sa se dezica de activitatea guvernarii pedeliste.

„A plăti la timp pensii nu este un favor pe care statul îl face, ci o obligație a statului, nu este un merit al guvernului, ci o minimă dovadă de normalitate”.

Ca om suit pe masinaria pedelista, asta suna cam cum ai vorbi de funie in casa spanzuratului...

Poate aflam si cum s-a instalat in detrimentul lui Antonescu pe cioara asta a pedeleului vopsita in papagalul penelist. Dupa aceea, ar trebui sa vedem de ce el nu ar continua linia lui Basescu, mai ales ca mosteneste parte din aparatul de partid al acestuia. A te descrie anti-Ponta si pentru niste chestii generice e facil dar de departe insuficient. Cum seriozitatea germanului cantareste ceva in ochii romanului, sa spuna si cum va face cand va avea de ales intre interesele Germaniei si cele ale Romaniei, ca Basescu sau ca Regele Ferdinand?

___________
Comentariu lasat exact in forma aceasta si la pagina d-lui Johannis. Intrebarile nu-s retorice, incerc sa aflu.
P.FCh  Ovidiu Hurduzeu ne educa despre Johannis prin trimitere la:
http://www.dreptatea.eu/.../480-klaus-iohannis-viitor...
Smaranda Dobrescu Cel care ne educa despre Johannis este de fapt D-l Constantin Cojocaru in numele Miscarii radicale Rebeliunea civica.. D-l Cojocaru, autorul "Variantei Cojocaru" din anul 1990, face parte din tandemul Funar-presedinte, Cojocaru-prim ministru. Asta nu inseamna ca parte din cele semnalate de D-lui in legatura cu propunerile D-lui Johannis (redeventele, etc )nu ar fi reale.
De avut in vedere propunerea tandemului Funar -Cojocaru de a face referendum pe tema modificarii Constitutiei: "Programul de guvernare propus de domnul Constantin Cojocaru va fi bazat pe Constituţia Cetăţenilor, adică pe proiectul de lege privind revizuirea Constituţiei României, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 659/8.09.2014, cu modificările şi completările formulate pe baza propunerilor făcute de cetăţenii României, în cadrul dezbaterilor organizate de Mişcarea pentru Constituţia Cetăţenilor.". Este corecta o initiativa cetateaneasca initiata de 500000 cetateni. Ce nu se are in vedere este ca chiar si aceasta forma a Constitutiei trebuie discutata si aprobata de Parlament. Asadar, investirea Guvernului si aprobarea programului de Guvernare trebuie facute dupa aprobarea Noii Constitutii in parlament si organizarea Referendumului. Cate luni poate sta tara fara Guvern in acceptiunea acestui tandem? Ce vreau sa spun de fapt? Am rezerve fata de cei care necunoscand termenii actualei Constitutii critica propunerile altui candidat la fel de inocent in unele lucruri.
http://www.variantacojocaru.ro/
Alexandru Botu Caci de la vorba la fapta este distanta lunga, asa remarca hatru si trist Mos Ion Roata, pe vremea cand li se propunea taranilor o "treaba frumoasa si crestineasca" (nu retin exact formularea). Dar Caragiale a fost fantastic cand a zis treaba cu sa se schimbe.....
Viorel Straoanu Da' Rugina ?! Unde-i Rugina ?
A.B  Rugina, cel cu leul de argint, nu mai este de ceva vreme. Nu chiar de foarte multa vreme. Iar ideile lui nu erau chiar de luat in ras. Unii, carora nu le convenea deloc sistemul propus de el s-au apucat sa-l vopseasca in fel si chip. Pacat...
V.S  Geniul Carpatilor spunea ca socialismul se aplica diferentiat de tara la scara functie de situatia politica,economica ,sociala interna si internationala la un moment dat.Parafrazind aceasta idee as spune ca masurile politico - economice menite sa scoata Romania din mocirla sint diferite de la regiune la regiune in functie de conditiile de mai sus.Dl KWI ar trebui sa tina cont de acest aspect.
P.FCh Klaus Iohannis: Hai că poate se poate! Atât pot eu. Klaus Iohannis e o persoana mulţumită de sine. Nu are nevoie de confirmările mahalalei bucureştene, nu poate fi convins de altceva în afară de cele pe care le cunoaşte sau în care crede, orice informaţie necerută pare o agresiune din partea celui care o aduce. Sună nemaipomenit să le ai pe toate acestea când urmăreşti viaţa politică românească, mai bizantină ca Bizanţul însuşi. Problema majoră în acest context este că mulţumirea de sine de care suferă Klaus Iohannis este o piedică în propria sa devenire. Să devii Preşedinte ar trebui să aducă de la sine capacitatea personală de adaptare la o funcţie cum nu e alta. O capacitate de evoluţie pozitivă care să nu fie umbrită de teama alterării propriei personalităţi. Un preşedinte care nu poate să înveţe şi să se auto-corecteze îşi începe mandatul cu un puternic handicap. „Oricum va fi această campanie, eu nu mă voi schimba” este un citat aproximativ din Klaus Iohannis, confirmat în diverse forme de mai multe surse, iar cel de aici îi aparţine jurnalistului Cristian Andrei. Este o greşeală fundamentală din partea lui Klaus Iohannis care trăieşte cu impresia că prezenţa sa în cursă aduce cu sine şi pericolul de alterare a propriei fiinţe. Ce nu pricepe Klaus Iohannis, mai atent cu propria persoană decât cu principiul pe care ar trebui să îl ducă la Cotroceni, este faptul că funcţia de Preşedinte nu ar trebui să se muleze personalităţii celui care o ocupă. Personalitatea celui care va ajunge Preşedinte ar trebui să fie capabilă să facă faţă cerinţelor unei astfel de funcţii. Orice comentariu negativ sau încercare de ocolire a acestui principiu nu e decât o acceptare a jumătăţilor de măsură. Marele noroc al lui Klaus Iohannis sunt chiar adversarii săi. Cu cât sunt mai stridenţi şi se comportă mai ridicol, cu atât pare mai normal şi mai adecvat Klaus Iohannis. Embargoul TV la care e supus este perfect. O eventuală supraexpunere TV nu ar fi făcut decât să ne arate multe dintre derapajele pe care Klaus Iohannis le are în această campanie. Ce nu a înţeles Klaus Iohannis e faptul că nici nu ar trebui să se schimbe. Ci doar să înveţe să facă alegerile corecte, alegerile de care are nevoie pentru a demonstra că poate fi un bun Preşedinte.

Citeste mai mult: adev.ro/nd4utd
Draghi Puterity In Germania, despre genul asta de oameni se spune ca au "mentalitate de tanc rusesc"
A.B  Nemtii este posibil sa stie cel mai bine cum este cu tancul rusesc. Chiar si cu cel din mentalitate, nu numai din realitate.
Smaranda Dobrescu Articolul din Inpolitics imi apare ca un fel de sugestii din partea unuia care pare ca a auzit o soapta si acum vrea sa influenteze justitia
A.B  Si mie mi s-a parut pe aproape de parerea Doamnei Smaranda Dobrescu, dar nu am reactionat pentru a nu arata ca nu m-a clatinat cu nimic. Cum nici articolul din Ziare.com nu mi s-a parut cine stie ce...
A.B  Este adevarat ca stau intr-o asteptare fara ingrijorare, caci chiar daca ar aparea lucruri descalificabile cu totul despre unii candidati, restul-cei ramasi- nu ar schimba cu nimic lucrurile vazute printr-un ochi compus din 14 oceni.
G.G  Circula pe net urmatorul scenariu( sunt curios daca Base va confirma ceva diseara) "Sursele spun că de circa 3 zile consilierul prezidenţial Iulian Chifu i-a băgat în şedinţe zilnice pe liderii PDL şi PNL pentru a-i convinge să îl înlăture din poziţia de candidat pe Iohannis şi să îi cedeze locul Nimfei din Pleşcoi, printr-o mişcare în care PMP ar trebui să intre spectaculos în ACL. Mişcarea ar trebui să aibă loc săptămîna viitoare, iar în aceste zile Mutălăul sas este presat ca la şedinţa în care se va hotărî intrarea PMP în ACL să joace scena „Dragă Stolo” – celebrul moment televizat, în care Traian Băsescu i-a luat locul lui Theodor Stolojan. Neamţul nu este dispus, deocamdată, să cedeze, iar Traian Băsescu încearcă să îi convingă pe Vasile Blaga şi Sorin Frunzăverde să îi retragă sprijinul, sperînd că, astfel, acesta va renunţa la candidatură.

basescu-sri-600x399 Pretinsul analist Cozmin Guşă, fost secretar general al PSD, om de încredere al lui Traian Băsescu în 2004, lansat şi susţinut, în mediul politic, de fostul director al SRI Virgil Măgureanu, va dansa la aceste alegeri prezidenţiale pe mîna Matrozului. Conform unor surse , prin intermediul lui Virgil Măgureanu (care, la 74 de ani, vrea să lase impresia că s-a retras din combinaţiile obscure ale Serviciilor şi are o afacere în agricultură, al cărei obiect de activitate este exportul de afine), Guşă a bătut palma cu Băsescu pentru a o susţine pe Elena Udrea. În acest context, la indicaţiile lui Măgureanu, Guşă a început demolarea publică a lui Klaus Iohannis. Mai mult, firma de sondaje GEOPOL, coordonată de Guşă, dar aflată sub controlul americanilor, va da publicităţii, săptămînal, pînă la încheierea alegerilor, o serie de sondaje de opinie menite să îl tragă în jos pe Klaus Iohannis, în cazul în care acesta, supus presiunii publice şi unei eventuale decizii judecătoreşti, nu va renunţa, lăsînd liber locul de candidat prezidenţial, reprezentant al ACL. Am aflat că GEOPOL va primi cîte 250.000 de euro pentru fiecare „sondaj” de la comanditarul de la Cotroceni, bani care sînt tranzacţionaţi prin firme off-shore din Malta şi Cipru, departe de ochii opiniei publice româneşti. Aceleaşi surse spun că, dincolo de aceste socoteli, Traian Băsescu are o singură temere: aceea că deşi s-a înţeles cu Măgureanu, acesta are şi o altă agendă. Concret, Băsescu se teme că, odată create premisele înlăturării lui Iohannis din cursa electorală, cuplul Măgureanu – Guşă va trăda şi va încerca să îl impună în fruntea ACL pe Teodor Meleşcanu, lăsîndu-l cu buza umflată. Rămîne de văzut dacă Şarpele cu Ochelari se va ţine de promisiune şi îi va aranja Nimfei din Pleşcoi o vizită la Washington – deşi relaţiile sale sînt vechi, din anii ’90, şi nu mai au nici o influenţă." http://searchnewsglobal.wordpress.com/.../alegeri.../
A.B  Au trecut 10 zile de la postarea acestei stiri si inca...nimic. Daca mai trec inca pe atat si nu se intampla asa, inseamna fie ca asa le-ar fi placut la unii, fie ca ceea ce le-a placut acelora nu le-a placut
S.D  Oare cu atata organizare exterioara/interioara mai e nevoie si de noi? Nu s-ar putea ca figuratia sa se faca prin corespondenta?
G.G  Mai eficient si mai ieftin!
D.P  "Cum vor reuşi americanii ca, în decurs de 5 săptămîni, să-l aducă pe fostul spion de la 0 procente la cîteva zeci de procente – rămîne un mister."

Nu e un mister, priviti acest "documentar"

http://www.imdb.com/title/tt0324619/
Directed by Roger Spottiswoode. With Jeff Goldblum,...
A.B  Reia Domnul Draghi Puterity: "Cum vor reuşi americanii ca, în decurs de 5 săptămîni, să-l aducă pe fostul spion de la 0 procente la cîteva zeci de procente – rămîne un mister."
Un raspuns nemisterios ar fi sa-i elimine prin compromitere pe ceilalti. Credeti ca nu au cu ce?
D.P  Intr-adevar, mai probabil, si daca nu au cu ce, ce conteaza, au cum: media, DNA, ANI, etc. Filmule e din alte vremuri, si din alte tari, unde inca mai contau aparentele.

Sunt chiar foarte curios daca o sa aiba loc miscarea cu Melescanu. Daca da, promit sa nu ma mai indoiesc niciodata de clarviziunea domnului Adrian Severin.
A.B  Comentariu la: Smaranda Dobrescu: Oare cu atata organizare exterioara/interioara mai e nevoie si de noi? Nu s-ar putea ca figuratia sa se faca prin corespondenta?
Pai spectatorii nu au rolul lor? Trebuie sa aplaude, si cand se simt scapati de sub control sa huiduie. Mai tineti minte filmul Reconstituirea? Actiunea de reconstituire avea ca fond sonor huiduielile de la un stadion din apropiere...Spectatorii nu trebuie sa fie implicati in actiune, doar sa se exprime in legatura cu ea, ne invata inegalabilul regizor al acestui film. Cati isi mai amintesc de film, de regizor, de actori si de spectatori!....
S.D   Sandule, ai gasit analogia cea mai buna! Cum sa nu-mi amintesc de Reconstituirea? Cred ca l-au si suspendat pana la revolutie dupa un timp de rulare
“Este primul film, ca operă de artă, care în ton ironic, maliţios, cinic, ne introduce în infernul românesc, moral şi spiritual, în labirintul băşcăliei, variantă specific românească şi degradată a spiritului balcanic. Pretextul fiind reconstituirea în scopuri ipocrit educative a unui delict minor de către procuratură, miliţie, cu sprijinul unei echipe de cineaţti, Lucian Pintilie propune, în fond, o incursiune în subconştientul românesc colectiv, pe care o realizează cu acelaşi simţ al concretului, al notaţiei minuţioase, al personajelor, al confruntărilor afective, comportamentale, de mentalitate. Construit ca un reportaj, ca un film documentar, ca un film-anchetă, ca un film-dosar de existenţă, ca un film-fapt de cronică, «Reconstituirea», prin valoarea lui estetică, este o epopee, o frescă a infernului moral şi spiritual românesc. Un film cu o densă suprapunere de straturi, cu multiple sensuri şi semnificaţii filosofice.” (Mircea Dumitrescu)
A.B  Si incheierea, cu George Mihaita alias Vuica, intrebat de colegul lui de petrecere (Vladimir Gaitan), dupa ce repeta scena bataii de langa calea ferata, cu Vuica rostogolindu-se pe terasament, plin de sange:
-Te doare ma, Vuica, te doare?
-Ma doare-n cur! a zis acesta zambind ambiguu intre ironic si miserupist, inainte de a-si da duhul...
P.FCh A se contrasta cu o alta replica a unui sfarsit de viatza dintr-o alta carte/film: "What does it matter? All is grace".
S.D  Nici nu stii ce fraza de final poti gasi intr-un jurnal! Uneori vezi doar paranteza de inchidere a frazei confuze...
G.G Alecu Racoviceanu
Domnule preşedinte, să nu uit, că mă iau cu westernuri şi scrisul pentru doamne: pentru prima oară nu ştiu dacă votez cu liberalii nu pentru că spermatozoizii lui Iohannis nu sunt zglobii ca delfinii pe lângă navele ce le-am avut cândva, nici pentru că are 4-5 sau 6 case şi nici pentru că zici tu că-i corupt, ci pentru că s-a aliat cu toate javrele care te-au ajutat să conduci ţara asta ca şi cum nimeni în afară de guvernul Boc nu exista. Pentru că e "anturat" acum de toate murăturile ţinute în ţarcuri prin Parlament să le treacă legile nefireşti!
Alexandru Cosmin Codreanu „Iohannis, pentru mine, are două calităţi extraordinare. Este un alogen, adică este sas, neamţ, şi e singurul care poate pune piciorul în prag, în ce priveşte distrugerea acestei ţări şi cred că e singurul care poate negocia în UE, şi cu forţa cea mai mare, care e Germania, ca România în sfârşit să fie tratată de la egal la egal”.

Hahaha. De ce mai este încă cetățean român dl. Florin Zamfirescu? Deși standardele culturale în Germania sunt mai ridicate, ar putea încerca și dumnealui o carieră acolo și, de ce nu, să aplice pentru cetățenia germană. Asta este tot ce poate gândi elita noastră?
Adrian Rusu Despre ce vorbiti oameni buni? Este suficient sa intri in curtile interioare de pe strada principala (Nicolae Balcescu ???) ca sa-ti dai seama ca n-au fost facute DECAT fatadele. E un decor de teatru, Sibiul. Totul se prabuseste in spatele tencuielilor. Se poate sa fi fost SI MAI RAU inainte de Johannis, dar problema nu e sa fie mai putin rau, ci sa fie BINE. Ceea ce s-ar fi putut face, cu banii bagati.
Ca sa fii sas e o calitate....in fine...in zice TOT „discriminare rasiala”! E sas „de-al nostru”.E ca in bancul cu „Noi (rusii) avem atatia evrei in parlament. Voi (americanii) cati aveti? - Nu i-a numarat nimeni”. E complet lipsit de importanta din ce neam de burtă s-a nascut cineva.
Zoe Petre ULtimul refugiu al basiștilor - Iohannis. Ați auzit cum a declarat ca multe din reformele lui Basescu au fost bune? Sau ca suspendarea lui Basescu a fost : la limita constitutiei"?
Dan Alexandrescu Johannis poate deveni apogeul unui experiment ce tine de 25 de ani in Romania si in care ni se spune in fiecare secunda cat de prosti suntem noi, romanii, cum nu am fost si nu vom fi
in stare sa ne conducem singuri si cum solutiile sunt: justitie teleghidata via Washington/Bruxelles, economie controlata via Berlin/Viena iar presedintele ... un alogen!
A.C.C @ Dan Alexandrescu
Asta il face pe Basescu un nou Cuza, iar Iohannis reprezinta lumina din import adusa Romaniei
D.A  Nu, nici vorba! Tradarea lui Cuza a venit tocmai din partea alogenilor, Ghica, Sturdza si altii, cu ajutorul iluminatilor via Berlin. Basescu este in cel mai "fericit" caz singurul fanariot de origine romana
S.D  Nu stiu daca a cunoaste cuantumul salariului minim actual este o virtute pentru un candidat la presedentie, dar necunoasterea lui este semn ca nu are idee care este amploarea saraciei in tara pe care doresei sa o conduca. Johannis a evitat ieri sa raspinda in cadrul unui meeting la aceasta intrebare.
D.A  Ducele de Grammont, ambasadorul francez, avea sa poarte urmatorul dialog cu principele detronat Cuza“ D: Ei bine ne-am saturat de Carol, este destul.

P: Pentru ce?

D: Ei, dar este cat se poate de prusac. Si-a uitat toate angajamentele, cele luate de familia sa, de doamna Cornu. Alianta cu imparatul, ministrii sai sunt in relatii supravegheate cu Rusia. Delicateturi de ambele parti – evident pe fond de autoaparare. Se joaca (indescifrabil), ce credeti?

P: Ca rusii se folosesc de acei oameni si se vor servi pana cand vor fi castigat ceea ce este de castigat si ca-i vor abandona atunci cand nu le vor mai fi de vreun folos. Dar acest lucru nu mi se pare la fel de grav ca faptul ca dumneavoastra pareti a va teme. Incearca sa se pacaleasca unii pe altii.

D: Da. Rapoarte alarmante. Bratianu vrea sa rastoarne pe Carol si sa proclame republica.

P: Credeti ca tara ii va urma?

D: Nu stiu ce sa cred. Va marturisesc ca sunt foarte stanjenit. Mai inainte politica din Principate se facea la Constantinopol si la Paris. Acum este deplasat. Se face la Viena, de cand suntem in alianta cu Austria pe problemele Orientului. Sau nu mai sunt eu la curent cu aceste chestiuni. Primesc rapoarte contradictorii de la Bucuresti, Iasi si v-as fi recunoscator sa va stiu parerea.

P: Permiteti-mi domnule duce sa vorbim in termeni academici si sa vorbim despre lucruri mai agreabile. Situatia politica din Romania este un subiect care nu ma atrage. Sunt jenat. Dumneavoastra sunteti ambasador; eu sunt un principe detronat. Vedeti domnule ambasador, vreti cumva sa ma faceti principe al hazardului; ati venit sa-mi faceti niste propuneri?

D: Dar principe fiti incredintat ca noi nu am fost niciodata ostili persoanei dumneavoastra, noi am fost dezolati si nu am fi uimiti deloc daca v-ati relua locul. Numai dumneavoastra puteti restabili ordinea. Nimeni nu mai are influenta in afara de dumneavoastra.

P: Sunteti sigur ca interesele franceze nu ar avea nimic de pierdut?

D: Da.

P: In acest timp la Paris m-au considerat implicat in amenintarile dinspre Rusia.

D: Ah, s-au facut prostii; da, am crezut-o; ne-am lasat inselati.

P: Dar permiteti-mi sa va spun ceva: orice s-ar intampla, nu voi consimti niciodata a intra in Romania printr-o interventie straina, cu ajutorul Frantei, tot atat de putin ca si cu cel al Rusiei. Nu as vrea sa ajung altfel decat prin tara.

D: Cu dumneavoastra principe, suntem siguri ca influenta rusa nu va ajunge sa predomine in Romania.

P: Intre timp, am fost luat drept rus la Paris.

D: Acum stim adevarul, dar am fost prost informati, am facut si prostii.” http://stirea.wordpress.com/tag/elena-cuza/
D.A  Si fiindca avem parte doar de intelectuali pe aceste plaiuri, astept momentul cand isi vor asuma cu adevarat libertatea de expresie si rolul pe care ar trebui sa-l joace in istoria Romaniei spunand adevarul despre perioada regalista a acestei tari, cum s-a ajuns la aducerea unui principe strain, de ce s-a ales aceasta solutie si mai ales ce a insemnat cu adevarat acea perioada si cum dupa 1989 am trecut de la o extrema la alta in propaganda si, ei, au tacut! Este hartie igienica pentru toata lumea apropo de gestul lui Rebengiuc din 1989. Hai sa o folosim si sa facem ceva in tara asta fiindca istoria nu iarta pe nimeni.

Niciun comentariu: