marți, 13 iunie 2017

Patapievici la Bookfest despre corectitudinea politica

Patapievici la Bookfest despre corectitudinea politica – 28 mai 2017

 
 
Dinica Roman shared Costi Rogozanu's post.

Costi Rogozanu

May 28 at 1:19pm

Bai, cum simt astia viitoarele rente. Trumpismul e viitorul. Noi i-avem gata pregatiti pe oportunistii profesionisti gata sa mulga noile trenduri.
Predictia mea e ca multi care s-au adapat de la cismeaua oengista a drepturilor omului vor suge si de la ugerul demantelarii lor.

 

 

Patapievici, la Bookfest, despre corectitudinea politică: O teroare morală; suntem ca într-un coșmar de revenire a stalinismului – AGERPRES

AGERPRES.RO

 

Smaranda Dobrescu Nici nu s-ar fi putut gasi un prezentator mai potrivit pentru cartea lui TRU, cel care comsidera ca "suprimarea, fie şi ilegală, a acestui partid bine înfipt în lume ar trebui să fie o corecţie banală şi larg consimţită. În fond, PSD, un partid maniaca...See More

 

Comunismul american - În Linie Dreaptă

Corectitudinea politică este, în fond, comunismul…

INLINIEDREAPTA.NET|BY VLAD MODORAN

 

Prospectiv A-z .
Un boier al mintii fara cenzura bunului simt sau a unei comunitati de oameni de stiinta sociala... E dus saracul, nu m-ar mira daca ar fi chiar medical.

 

Dinica Romanhttps://www.facebook.com/bogdan.alex.duca/posts/10209633288214829

Bogdan Duca

May 29 at 12:15am · 

Sunt de acord cu ce spune H.R. Patapievici:

"Corectitudinea politica, o teroare morala. Suntem ca intr-un cosmar de revenire a stalinismului."

Dar când era şeful ICR şi finanţa toate mizeriile corecte politic, toată pseudo-arta postmodernă, când ICR-ul era premiat şi felicitat la nivel UE că e "openmind" şi "gay-friendly" cum era cu corectitudinea politică?
De altfel când a fost dat afară de la ICR, a fost apărat de un miting de papionagii, marea majoritate nişte progresişti de stânga, foarte corecţi politic. Deh...

Cât despre Traian Ungureanu, a cărui carte o promova H.R. Patapievici, e un foarte dur critic al corectitudinii politice, dar...din PPE, cel mai mainstream şi corect politic partid al UE ;)

O, nesfântă Ipocrizie...

...

Smaranda Dobrescu Toata lumea s-a scandalizat acum ca Patapievici la Bookfest si-a declarat oponenta dusmanoasa fata de CP. Dar el de cand se stie a avut aceasta atitudine. Urmarind luarile lui de pozitie fata de CP de-a lungul anilor se va vedea consecventa in condamnarea conceptului. Doar ca el e de parere ca discriminarea si inegalitatea sunt date naturale ale unei societati, caci asa le-a lasat natura (destinul) si divinitatea (unii sunt mai prosti si deci mai saraci decat altii.).De aceea el a si propus in mod consecvent votul cenzitar. Despartirea naturala a populatiei asa cum o vede HRP poate avea conotatii fasciste opuse comunismului de tip american. Nimic nou sub soare, acum, la Bookfest. Trebuiau vazute aceste anomalii ale lui HRP pe cand se ocupa de cultura romanilor de mai multe categorii...

 

Dinica Roman 'Ingratul' de Trump trebuie ca a sistat cecurile iederei multigenerational cataratoare. Iedera e o buruiana decorativa foarte rezilienta.

Niciun comentariu: