marți, 13 iunie 2017

Franturile unei spovedanii mult prea tarzii

 
 
Gheorghe Gradinaru shared a link.
 
Florin Ghiulbenghian
Silviu Manastire si un articol vizionar. Din pacate, prea putini il pot intelege... si si mai putini il pot extrapola la adevarata dimensiune a structurii malefice ce determina disolutia Romaniei.


În anii formării mele ca jurnalist am beneficiat de o bursă la prestigioasa publicație The Guardian mijlocită de Centrul Roman pentru Jurnalism de Investigație – CRJI. Centrul a fost înființat de câțiva jurnaliști inimoși care au ales sa părăsească…

Prospectiv A-z .
Nu-i nimic greu de inteles in ce scrie Manastire. Este totusi un nivel la care hiperbolistul de serviciu nici n-aunge: Elita tactica se preocupa cu asezarea scaunelor pe Titanic. Asta dupa coliziunea centrului EUropean cu Trump...

Smaranda Dobrescu De fiecare data cand am citit sau am ascultat vreun interviu marca Manastire am avut retineri si uneori nici nu am putut sa parcurg materialul pana la capat. Mi se parea ca face parte din din multimea anonima si ideologizata, numita scurt "sorosisti" Prima data cand mi s-a parut ca a aparut un alt Manastire a fost in interviul luat lui Nicolae Breban. E drept, ca Breban, cu forta lui nu l-ar fi lasat pe interlocutor sa-i faca educatie corect politica, sorosista, open-society, anticoruptie, pro DNA - SRI, impotriva actualelor universitati si a plagiatorilor, subiectele preferate ale "jurnalistilor de investigatie". Astept ciu interes o parere despre Rise Project, etc. Constientizarea posturii de manechin e importanta, ziaristul merita felicitari. Desi, dupa cum plastic se exprima Flavius, e cam inutil sa te apuci "sa asezi acum scaunele pe Titanic, dupa colliziune"

Draghi Puterity Insa se poate canta la vioara, sa ne fie scufundarea mai dulce. Iar asta e ceea ce face el, nu?

Smaranda Dobrescu Draghi Puterity Se poate spune si asa. Adevarurile curata prin exprimare unele constiinte..Desi cei care asteptau naufragiul le cunosteau de mult..

Preda Mihailescu Draghi Puterity @ Nu cred ca el canta la vioara - incearca sa isi libereze sufletul, fara a sti vreo directie ulterioara...

Eugénia Paraschiv Să le dorim spor la muncá în noua paradigmá picii-s la fel noi picuri în anii douá mii cînd vom fi iar pc http://www.amtvmedia.com/congress-passes-huge-spending.../


The fake and hysterically overblown accusation that…

Dinica Roman Europa Libera Reloaded. Ehehei, nu mai e ca pe timpul lui Eltin/Constantinescu cand popoarele plateau pentru propria educare.

Smaranda Dobrescu Stia el Trump ceva cand s-a ratoit in mod nedemocratic la presa americana.

Prospectiv A-z .
Democratic nu-i o notiune absoluta. In general 'democratic' e ce/cum dikteaza sistemul, inclusiv prin palnia mass media.

Smaranda Dobrescu In acest caz, nedemocratic ar fi avut nevoie de ghilimele. Nedeterminarea insa va persista pana cand nu se stie daca Trump este sau nu este omul sistemului. Presa libera ca si justitia, intr-o democratie nefatarnica ar trebui sa fie independente si in afara oricarei critici.In contextul marturisirii lui Silviu Manastire si chiar in afara acesteia nu mai putem vorbi de presa independenta..

Niciun comentariu: