miercuri, 24 mai 2017

Dragnea il pune la punct pe Serban Nicolae

Dragnea il pune la punct pe Serban Nicolae – 6 mai 2017

 

Prospectiv A-z shared a link.

.
Adrian B. scria:

Doi sobolani paralizati de frica ( Ponta si Dragnea ) incearca sa-l luxeze pe unul dintre singurii politicieni curajosi din PSD – Serban Nicolae .
De Ponta chiar nu ma mir la cate mizerii si tradari a facut de-a lungul timpului sau cand il vad in ce echipa joaca acum ( Basescu – Ghita – Udrea – Androic – RomaniaTV … ) . Ma mira Dragnea cat de fricos si de kkcios este …

https://www.dcnews.ro/dragnea-il-pune-la-punct-pe-erban-nic…

https://www.antena3.ro/…/victor-ponta-serban-nicolae-afecte…

 

 

Dragnea îl pune la punct pe Șerban Nicolae: Nu am de gând să las lucrurile așa

Liviu Dragnea a spus că urmează discuții serioase în Comitetul Executiv al PSD cu referire la Șerban Nicolae despre care a spus că nu are ce să discute personal.

DCNEWS.RO

 

Prospectiv A-zTop of Form

.
Radu Humor raspundea:

Un comentariu care ar trebui să-i dea de gândit lui Dragnea !
Dacă crede că vizitele lui şi ale lui Grindeanu în Israel îl vor ţine la putere se înşeală amarnic !
Şi nu-i vorba doar de el ca persoană, ci şi de PSD care poate pierde enorm din pdv al electoratului ! :mrgreen:
„Domnule Dragnea, dezamagiti zilnic! Nu este normala pozitia fata de decizia luata de comisia parlamentara! Parlamentul este institutia care legifereaza! Continutul legilor este rezultatul votului din comisii si plen, nicidecum prin impunere partinica! Dvoastra si presa, opinia publica, zilnic vorbiti si prezentati dovezi despre fabricarea dosarelor penale de catre DNA, in scopul epurarilor politice impuse de grupurile de interese ale statului de tip mafiot, pe care il girati! Dosare fabricate se bazeaza numai pe acuzatii de coruptie nu pe alte fapte! Se naste intrebarea : de ce CETATENII ROMANI DE RAND haituiti si hartuiti in justitie in baza dosarelor fabricate pe inchipuite fapte de coruptie, trebuie sa fie lipsiti de libertate! Lipsirea de libertate a CETATENILOR ROMANI DE RAND nevinovati, in baza fabricarii de dosare este sinonima cu crima cu premeditare! In aceste cazuri sunteti coplice la crima cu premeditare! Ati spus ca vi s-a facut o nedreptate prin sentinta ICCJ si ca veti actiona statul roman la CEDO si la CEJ! Cati dintre CETATENII ROMANI DE RAND, care si-au indeplinit numai atributiunile functiilor ocupate, au pot actiona statul roman la aceste institutii pentru a-si gasi dreptatea? De ce acceptati ca legislatia sa fie impusa de strada? Este normal ca in societatea care se prezinta democratica, sa acceptati pumnul in gura din dorinta de a face pe placul „unor persoane" ancorate in ceea ce presa prezinta a fi forta oculta(binomul) care dispun dupa bunul plac cine sta acasa si cine in puscarie(pentru a li se inchide gura)? Cat va mai dura tragedia romaneasca impusa de justitia abuziva in baza protocoalelor ilegale? Cat va mai dura „republica procurorilor" pe care o girati ? De ce nu impuneti o justitie bazata pe probe si adevar? Ati afirmat ca veti solicita desecretizarea protocoalelor ilegale(ati uita de functionarea parteneriatului clamat?)! Cat va mai dura duplicitatea impusa, probabil, de participarea la „partidele de tenis"? RUSINE, RUSINE SA VA FIE!"
P.S.
Cine are urechi de auzit şi mustaţă de răsucit, să ia aminte ! https://www.facebook.com/images/emoji.php/v8/fb0/1.5/16/1f609.png
😉

 

Smaranda Dobrescu "Continutul legilor este rezultatul votului din comisii si plen, nicidecum

prin impunere partinica! Dvoastra si presa, opinia publica, zilnic vorbiti si prezentati dovezi despre fabricarea dosarelor penale de catre DNA, in scopul epurarilor politice impuse de grupurile de interese ale statului de tip mafiot, pe care il girati! Dosare fabricate se bazeaza numai pe acuzatii de coruptie nu pe alte fapte! Se naste intrebarea : de ce CETATENII ROMANI DE RAND haituiti si hartuiti in justitie in baza dosarelor fabricate pe inchipuite fapte de coruptie, trebuie sa fie lipsiti de libertate!"

Acesta este raspunsul, D-le Dragnea. Gratierea se face din cand in cand cu ocazia unor evenimente ale tarii. O gratiere cat mai urgenta acum asa cum au gandit-o senatorii juristi, pana la aparitia noilor Coduri, penal si de procedura penala ar fi binevenita. Daca noile reglementari vor lua dreptul la abuzuri discretionare ale Justitiei, daca veti bunavoi sa elaborati legea privind abuzurile magistratilor, atunci, sunt de acord ca cei arestati pentru coruptie sa nu beneficieze de gratiere.
Pana atunci, sa ne gandim la D-nii Remes, Babiuc, Nastase, Severin, Grebla, Pacuraru,etc, etc.

 

Smaranda Dobrescu Cu ceva timp in urma, cand se pregateau alegerile in PSD pentru presedinte pe FB circula insotit de entuziasm numele lui Serban Nicolae. Nu ma pronunt, caci nu il cunisc. Dar banuiesc ca acesta nu ar fi un motiv sa fie inlaturat din functie, devenind prea popular.

 

Amza Gheorghe Un cacacios fricos ,prins in bratele binomului, le face un joc murdar si duplicitar din care cred ca nu mai poate iesii!

 

Smaranda Dobrescu Cel putin asta e impresia pe care o face

Niciun comentariu: