miercuri, 24 mai 2017

DiEM 25 Romania

DiEM 25 Romania – 6 mai 2017

 

Platon Florin shared Diem25 Romania's post

 

Diem25 Romania

May 6 at 12:34pm

France Elections - Chomsky recipe for 'Manufacturing Consent' -

Limit the spectrum of options but cultivate very intense debate inside that confined spectrum

"Il n'est pas difficile de comprendre pourquoi. L'extrême-droite monte partout dans le monde ; or il n'y a qu'une cause qui s'exerce à l'échelle de la planète et c'est la dictature de la finance dont vous venez de porter au pouvoir le zélé serviteur."

https://blogs.mediapart.fr/…/face-au-front-national-reponse…

See Translation

 

 

Face au Front National: réponse aux pompiers pyromanes qui ont voté Macron

Vous avez voté pour Macron et vous nous exhortez à faire barrage au Front National. Nous n'avons aucune leçon à recevoir de ceux qui sont…

BLOGS.MEDIAPART.FR

Top of Form

Smaranda Dobrescu "Combattre le Front National, c'est aussi pour vous une affaire de mots. Quand Malek Boutih crie que le fascisme est à nos portes, vous vous dites : « Il a combattu le Front National ». Vous ne savez pas que le Front National puise à deux sources : la haine de l'étranger bien sûr, ce vieux fond de xénophobie raciste qui depuis toujours est la lie de la France, mais aussi la haine qu'inspire votre modèle de société haï de tous excepté vous, ce que vous sauriez si vous rencontriez qui que ce soit d'autre que vous."

 

George Pala judecatorul falcone spunea ca Mafia (aici a se intelege preainalta mafie bancara) loveste ,ucide cand o cuprinde frica si vede pericolul. A il arunca pe papusa macron pentru acest post ultra strategic reprezinta o frica a mafiei bancare cum niciodata nu a avut-o.Sa il validezi ca si candidatul tau pe acest impostor international iesit din pepiniera sionista este o teribila frica ce -i cuprinde.Daca Marine trece vom trai o veritabila Ordine Mondiala.Ziua de maine poate insemna totulhttps://www.facebook.com/patriotesencolerePEC2/videos/vb.601354316697778/753525834813958/?type=2&theater

 

Patriotes en Colère

May 1 at 5:15pm · 

Vers un énorme scandale Macron ?
L'ex associé-gérand chez Rothschild & Co, E. Macron est-il complice du détournement de 80 milliards d'euros par an, au détriment de la France ?
Ce que nous vous présentons-là, c'est vraiment du lourd. Nous montrons que non seulement en mettant Macron à la tête de l'État, les Français se ridiculisent à la face du Monde, mais qu'ils valident une spoliation patente.
Voici un document fort, encadré par d'autres, dont ce premier, d'un banquier suisse repenti…
A écouter jusqu'à la fin!

Preda Mihailescu Au ramas si francezii, ca si in America, cu alegerea intre tarate - si se numeste "alegeri". Desigur, nu ma astept in Franta la o surpriza ca in America - ca si Romanii la vremea lor, care au ales si pe Iliescu doar sa nu treaca Vadim - imi inchipui ca si Francezii nu vor avea criterii pozitive, si teama de spectrul "fascist" va invinge revolta impotriva structurilor potirvinice vietii.

 

Smaranda Dobrescu Daca o fi adevarat sau nu, nu stiu. Dar in ultima zi inainte de alegerile generale au aparut bombele de presa:
http://www.stiripesurse.ro/nebunie-in-fran-a-lovitura...

 

 

 

NEBUNIE în Franța: lovitură teribilă pentru Macron, în ultima oră de…

STIRIPESURSE.RO

 

Preda Mihailescu Ha - deci lupta este peste tot. Se pare ca, America sau Franta, Romania sau Vanuatu, agentiile ce il sustin pe Soros si cele care il demasca isi dau lupta. Aduce al naibii de mult aminte de prezilele alegerii din America.


George Pala https://www.youtube.com/watch?v=JVX62389aiQ

 

 

MacronGate: Documents Link Macron to Possible…

YOUTUBE.COM

 

Prospectiv A-z .
Am mai spus aici, Franta, Spania sau Italia sunt tarile care vor (putea) rectifica cursul nebunesc al Uniunii Europene. Maine e timpul Frantei.

 

Preda Mihailescu  Prospectiv A-z @ Tu nu ai vazut ce are Franta de ales? Crezi ca vor vota MLP pentru a scapa de psihopat, sau mai degraba psihopatul pentru a scapa de MLP. Caci din convingere nu vor vota. Singurul lucru pe care ar putea sa il faca din convingere, este sa stea toti acasa si sa nu voteze - ca sa inteleaga media si clasa politica in ce masura sunt detestabili.

 

Smaranda Dobrescu Analizele francezilor considera ca electoratul lui MLP se va prezenta la vot cel putin in proportie de 95% Sunt considerati radicali in opinii si fara dubii.Problema esre cu electoratul lui Macron, imprumutat din toate partile si nu prea fidel sau convins, mai ales in urma hackeralilor din ultimele zile e posibil sa absenteze. Daca cei doi ar fi candidat la noi, nu as fi ales raul cel mai mic-pentru ca nu stiu care e acela- si nu m-as fi prezentat la vot.

 

Preda Mihailescu Smaranda Dobrescu @ Ca si in America, si eu sunt de parere ca singura solutie recomandabila ar fi fost abstinenta masiva, care sa arate indignarea. Daca doar 10% voteaza, oricine ar iesi, cred ca are o problema. Dar din pacate nu se ajunge acolo.

 

Prospectiv A-z .
Am impresia ca dupa scoaterea lui Mélenchon din cursa, Franta, ca si America dupa scoaterea lui Sanders, are de ales intre status qvo sau joker. In caz de status qvo, runda asta nu va veni nicio schimbare pentru EUropa din Franta--caci de acolo plecasem. Altfel, pe probleme pur frantuzesti, am incredere in electoratul francez.

 

Preda Mihailescu Prospectiv A-z @ Mda - dar electoratul francez a fost privat in prealabil de alegere. Actiunea cu Fillon, promovata de mediile apartinand tocmai creatorilor macroului mic, a avut deplin succes, nimeni nu a strigat "Rusii", samd.

 

Prospectiv A-z .
Exact, Preda, privati de optiuni *rezonabile* (Mélenchon & Fillon) ca si in SUA. Numai ca eu nu am minim de date necesare sa pot discuta candidatii de acum din perspectiva franceza. Ideea mea este aceea a reformarii UE in sensul imbunatatirii situatiei Romaniei care se afla pe jar.

 

Preda Mihailescu Prospectiv A-z @ Macron este o conserva produsa in laboratoarele financiare cu scut rosu - cateva elemente de informatie si ai inteles, mai ales dupa ce il mai vezi si cum vorbeste.

 

Prospectiv A-z .
Preda, cum nu cred ca francezii lui Ludovic XVI se gandeau cat de mai rau le poate fi, este posibil ca nici francezii de azi sa nu gandeasca ce inseamna alternativa la status qvo. Cei investiti in sistem, cu pensii, pozitii, proprietati etc. ar fi sinucigasi sa incerce sa schimbe ceva, numai ca acestia devin o minoritate pentru ca sunt oameni chiar dintre ei care-si spun: Asa nu se mai poate! Eu traduc acum din ce am vazut aici.

 

Preda Mihailescu Prospectiv A-z @ Nemultumirea pentru cine nu baga capul in nisip este raspandita. Cat de eficace?

 

Prospectiv A-z .
Eficacele nu-si are locul in analiza acum. Vorbim peste niste ani. In SUA, ma astept ca cei care au votat jokerul sa inceapa sa vada risipa.

Niciun comentariu: