miercuri, 11 ianuarie 2017

Fillon, candidatul dreptei la presedentie

Fillon candidatul dreptei la presedentie – 25 noiembrie 2016
 
Smaranda Dobrescu shared a link.

Propunerile preferatului la presedentia Frantei din partea dreptei, chiar sunt de dreapta:

FRANÇOIS FILLON (https ://www.fillon2017.fr/participez/)

Soutien à l'activité : l'ancien premier ministre de Nicolas Sarkozy table sur la création de plusieurs centaines de milliers d'emplois grâce à une baisse des charges et des impôts sur les entreprises.

Droit du travail : il souhaite favoriser la négociation au niveau de l'entreprise ou des branches et défend la mise en place d'un nouveau contrat de travail, avec des modalités de rupture prédéfinies.

Prestations sociales : l'indemnisation chômage seraient plafonnée et dégressive, et l'âge de la retraite à taux plein serait porté à 65 ans. Une « prestation sociale unique » regrouperait toutes les aides existantes.

Public : le temps de travail des fonctionnaires passerait à 39 heures...

Ma tot intreb de ce ideile acestea le intalnesc si la stanga noastra? Oare nu se pot castiga alegeri fara promisiunea din partea stangii ca va reduce impozitele? Ar avea nevoie doar de stiinta de a da explicatii clare asupra nevoii de progresivitate a impozitarii si ar putea fi convingatori. Dar, din pacate la noi dreapta si stanga isi imprumuta reciproc mesajele proprii traditionale...

 

 

Projet - François Fillon 2017

Mes idées pour la France F comme Faire Je consulte le manifeste Donnez votre avis sur les principales propositions EMPLOI « Bien sûr qu'il est possible de résorber le chômage… si l'on fait enfin ce qu'il faut ! » EDUCATION « Faire à nouveau de l'école…


Mihai Ion Turcu In felul acesta au devenit necredibili, consecinta ne orientam dupa persoane nu dupa programe mod in sine deferctuos de alegere.

 

Smaranda Dobrescu Ati vazut ca Fillon are in toate domeniile propuneri care la nivel de ansamblu dovedesc coerenta.Acesta este avantajul cand un program in linii mari, dar justificate financiar este imaginat si propus de un singur om. Nu remarc pozitiv deocamdata decat forma si coerenta.

 

Dinica Roman http://tempsreel.nouvelobs.com/.../ces-puissants-et...

 

 

Ces puissants et mystérieux messieurs du cercle Bilderberg

TEMPSREEL.NOUVELOBS.COM|BY L'OBS

 

Prospectiv A-z .
Atentie mare si la eurogrup: https://en.wikipedia.org/wiki/Eurogroup

 

 

Eurogroup - Wikipedia

The Eurogroup is the recognised collective term for informal meetings of the finance ministers of the…

EN.WIKIPEDIA.ORG

 

Smaranda Dobrescu En octobre 2015, dans un interview avec Philippe de Villiers, Francois Fillon disait:
François Fillon à Philippe de Villiers: « (Le Bilderberg), que veux-tu? c'est eux qui nous gouvernent »....See More

 

 

Philippe de Villiers dénonce l'escroquerie européenne dirigée par la « superclasse…

NOUVELORDREMONDIAL.CC

 

Mihai Ion Turcu Grupul Bilderberg este un "club" elitist, fara statut institutional,cred ca nu are nici statutul civil de ONG, fara "autoritate", care pretinde caracter institutional al puterii si recunoastere publica a autoritatii institutionale. Puterea (financiara privata) a membrilor clubului, face ca directivele decise de club pentru politica statelor, nu se exercita direct asupra institutiilor statelor, teoretic sub controlul cetatenilor ca titulari ai suveranitatilor, exercitata in momentul votului, ci asupra politicienilor alesi in pozitii de autoritate publica, esential prin finantarea privata a campaniilor electorale si prin magnatii media, poasibil si prin coruptie, in sensul legii penale. Este o putere "privata", paralela puterii poliutice a statelor, care are posibilitatea de a captura insidios, statele.

 

Dinica Roman https://youtu.be/GYlsyhDGLVA


 

Le président du groupe Bilderberg dans le gouvernement de Fillon

YOUTUBE.COM

 

Smaranda Dobrescu Pot presupune ca Fillon a beneficiat de sprijinul necesar din partea discretilor Bilderbergi, deveniti acum mai putini discreti.pentru alegerea sa drept candidat in partid..
Mai pot presupune ca de anul trecut de cand Fillon dadea interviuri revoltat de ideea urmarita de Bilderbergi, acestia au gasit argumentul convingator.
Si mai pot presupune ca rolul Frantei in proiectul celor care fac si desfac legaturile mapamondului a devenit cu totul si cu totul special..

Niciun comentariu: