miercuri, 28 septembrie 2016

Cadoul Sky News

Cadoul Sky News – 7 august 2016

 

Prospectiv A-z
 

Inca un cadou britanic facut de mass media romanilor

https://external.fotp3-2.fna.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQDHTgqnkTQuH-83&w=158&h=158&url=https%3A%2F%2Fi.ytimg.com%2Fvi%2FDPRixghpCy0%2Fhqdefault.jpg&cfs=1&upscale=1

 

Mafia Gangs Sell AK-47s For £1400

Sky News gains access to an east European crime syndicate willing to sell guns and ammunition to terrorists. ------------------------------------------------...

YOUTUBE.COM

 


7.4
+24
Pai ori astia de la Sky News mint de ingheata apele ori noi nu mai avem SRI ca se ocupa de campul tactic al justiei si aprobarea numirilor de judecatori si afaceri si spagi cu gentile dupa cum spunea Udrea. 

Bucy Nasecsu
+11
Ce put roscovanii asti! Ori sunt arme din Romania, ori din Ucraina. Astea sunt armele furnizate de ei, prin ricana victoritza, "revolutionarilor" ucrani! Vor sa le recupereze, sa nu ramana urme. Chiar ne iau de prosti, cu ancheta lor jurnalistica, scarbele.

radu
+16
Oare armele acelea Steyr nu sunt furnizate Ucrainei de catre NATO?!

Anonim
+16
Se putea sa nu fie Romania mentionata cu un aspect negativ de media occidentala, ca temele orefelinatelor, copiilor handicapati sau persecutarea minoritatilor s-au fumat demult? 

Matei
+15
Britanicii intretin teroristii cu ajutoare sociale.

gelu
+12
SRI este moartea barabulei iar capetele de organe papa o groaza de banet de la bugetul statului iar traficantii de arme circula nestingherinti prin Romania. Si asta pentru ca chiar SRI face trafic cu arme. Societatea romaneasca este oglinda SRI, pe cat de corupti sunt politicienii tot asa de corupti sunt si sefii si sefutii din serviciile secrete ale tarii noastre. 


Traian B.
-3
Foarte urat din partea traficantilor de arme din Romania!Nici nu poti sa te astepti la atceva din partea romanilor, care sunt departe de a intelege si respecta valorile democratice, pe care noi le cunoastem atat de bine din fimele americane . Doar se stie ca exista un cod al onoarei si un cod deontologic al tuturor talharilor, ucigasilor de copii si de civili , al vanzatorilor de mine anti-personal, de bombe cu fragmentatie, de napalm, de gaz Sarin , coduri pe care sus numitii domni si doamne le respecta ca pe Sfintele Scripturi ! Toti banditii , talharii si traficantii de arme, de la Viktor Bout pana la sotia d-lui Kaplan, d-na Victoritza se conformeaza fara cracnire! Ei nu vand arme oricui! Ar trebui sensibilizat Tribunalul de la den Hague pentru acest impingmeent al Romaniei ! Cu sanctiuni aspre ! 

JE SUIS RARINCA
+9
Mai lasati-ne cu asa zisele anchete ale jurnalistilor din..Perfidul Albion.. acesti golani se chinuie zi de zi sa prezinte Romania si Romanii in media internationala ca un popor de salbateci, infractori, cersetori si neguvernabili. Nu se intampla o nenorocire pe mapamond, cum acesti Pederasti Perfizi sa nu implice si un Roman in aceste scandaluri si nenorociri, chiar daca Romanii habar nu au de acele faradelegi.!! Si asta nu se intampla de azi de ieri, Pederastii si Perfizii Albionisti fac acest lucru de ani buni. Sa vin si cu un exemplu concret pt. mintea Dobitoacelor gen Margelatu..Nasti..Poli 21 si Nenea Iancu , va spun doar atat. In urma cu cativa ani de zile , cand in Romania se deschidea marele festival de muzica simfonica George Enescu, ce credeti dvs. ca difuzau Pederastii si Perfizii Albionisti in bataie de batjocura la adresa Romaniei si Romanilor la ..Euronews... Ei bine nici mai mult nici mai putin, il prezentau pe Adrain Copilul Minune intr-o nunta tiganeasca ce avea loc la restaurantul central C.C.A. din Bld Regina Elisabeta , pentru a pune in lumina extrem de proasta festivalul George Enescu.! Artand lumii cum se face cultura simfonica in Romania.!! Astia sunt Pederastii si Perfizii Albionisti. Acum ce sa vezi, vor a scoate Romania tap ispasitor din toate atentatele ce au loc prin Franta, Belgia si chiar perfidul Albion. Fabulos asa ceva.!! Cum neputinta lor, este aruncata in capul Romanilor. Dar cum noi nu mai avem nici guvern, nici presedentie, nici presa cu adevarat, se Kaka astia in capul nostru din sculare pana in culcare.!! Daca am ajuns sa rada de noi ca popor si Bulgaroii cu Ceafa Groasa , recte premierul Boiko Borisov cu acea mistocareala de zile mari la adresa lui Carpaci Iohanis. Lasati-ne domn prezident, noi suntem cu Yahturi, cu barci cu vole , cu turism cu dragoste, cu SEX si voie buna, nu vrem arme NATO in Marea Neagra.!!Cea mai grava umilinta din istoria diplomatica a Romaniei. Pederastii isi permit orice. Normal.[[ Stelu ]]



Anonim @ JE SUIS RARINCA
+2
Nu avem guvern si diplomatie in schimb avem o pretinsa printesa care isi tot face drum prin Regatul Unit. 

Ardeleanul
+4
Inglisilor, lasati-o jos ca macane ! V-au spus voua jurnalistilor ca vand oricui ? Cine ? Care bande ? Adica stiau ca sunteti jurnalisti si v-au facut confidente ? Hai mars cu intoxicarile. De la jurnalisti inglisi nu mai inghitim nimic. Stim cate parale faceti. 

Santa Klaus
+2
Doar ai vazut vre-odata roman ingrijorat, sa zicem de soarta lui sau de mediul in care traieste ? Nu . Categoric romanul e oportunist fara scrupule. Daca isi vinde si copiii . Daca are copii sclavi cu aprobarea autoritatilor si a bisericii. Daca un SRI sau alte "organe" incontrolabile au dreptul de a face comert ? Maine vom vedea de cine vinde si droguri din romania. Prost sa fii sa nu profiti de o legislatie special astfel conceputa ca astfel de "afaceri " sa fie posibile.

 

Smaranda Dobrescu Just like that: http://stirileprotv.ro/.../ancheta-sky-news-traficanti...

 

 

Ancheta Sky News: Traficanti din Romania vand arme teroristilor. Negocierile…

STIRILEPROTV.RO


Smaranda Dobrescu UN comentariu:
Mitroc Adrian • 6 hours ago
pai e Romania sa Ucraina ca la sfarsit ati scris " precum Ucraina, acolo unde a avut loc intalnirea voastra". Una e sa le cumperi din Ucraina (trebuie sa treci granita cu ele) si alta e sa le cumperi din Romania. Nu cred ca e real, nici un traficant nu ar permite sa faci poze sau sa filmezi. Este o stire regizata, pare o intalnire intre copii de gradinita care vand jucarii. Eu cred ca daca aflau ca sunt reporteri nu mai ieseau vii din padure.

 

Preda Mihailescu Niste trogloditi - armele au fost vandute in Arabia Saudita, de acolo au ajuns in Turcia, si de trei ani este secretul lui Polichinelle ca granita Turca este deschisa pentru isis, care intra, se aprovizioneaza cu merinde si arme, vand petol, si pleaca. Martorii oculari abunda.

Si si-au gasit ei acuma tapi ispasitori in Romania. Daca guvernul si reprezentanti oficiali lasa asemenea afronturi nesanctionate, sunt niste trestii umflate!

Pe de lata parte, lasand de-o parte minciuna nerusinata, podusa prin lipsa de masura - adica "niste oameni vand arme in Romania", nu conteaza cata, nu conteaza cum se raporteaza acestea cu traficul masiv din Turcia - putem sa ne intrebam: oare care este miezul de adevar. Din cate inteleg, miezul de adevar este si el inteles: Exista in Moldova ganguri de traficanti de arme in "business" inca din anii '90. Si aceia sunt mafioti fara natie - exista intre rusi si ucraineni se pare si unii de origini romani, s-a vorbit de ei in ultimii ani, in tot felul de contexte legate de scandaluri in Basarabia. Astia au acces la cetatenia romana. Deci nu trebuie totul sa fie fals. Chiar daca se poate sa fie totul fals. Falsa este desigur sugestia si implicatia!


Mihai Ion Turcu Intrebare este daca Romania este o piata pentru traficantii de arme? Cine ar fi cumparatorii in Roamnia (inafara de jurnalistii britanici)?

 

Stefan Kovacs Nu e. Altfel toți amărăștenii care fură o găină ar avea AK-47.


Gheorghe Gradinaru Este o productie cu dedicatie pt denigrarea noastra. Reala filmarea, localizarea si identificarea intentionat gresite.traficul cu armament este real Dar nu RO este implicata. Normal ar fi necesara o dezmintire oficiala

 

Preda Mihailescu Pana una alta, niste corectari personale facute de romani la comentari, aduc vreun serviciu?

 

Gheorghe Gradinaru Nu stiu. Posibil.

 

Doina Nicolescu Nu cred ca vom avea o dezmintire oficiala! Romania este singura tara care poate inghiti aceasta gogoasa. Am acceptat cu capul plecat ca suntem cei mai corupti oameni din univers, dece sa nu fim noi de vina pentru ispravile ISIS? Aceasta organizatie criminala putea fii demult demolata daca se oprea livrarea de arme si munitie. Poate ca acum mai multi oameni pun intrebarea de unde au arme si munitie si s-au gandit sa abureasca problema. Mai are Romania industrie de armament? Din fotografiile aparute se observa ca ISIS are dotari care niciodata nu s- fabricat in Romania

 

Smaranda Dobrescu Se pare ca institutiile care ar fi trebuit sa aibe idee despre asa ceva au picat din cer. Au mai multe argumente de inscenare romanii de rand decat cei in drept sa se pronunte:
http://www.cotidianul.ro/seful-diicot-sunt-multe.../

 

Șeful DIICOT: Sunt multe nepotriviri

DIICOT a anunţat că face verificări după materialul difuzat de Sky News, care arată traficanţi cu arme din România…

COTIDIANUL.RO

 

Preda Mihailescu Pai lingailor nu le trece prin minte sa verifice putin si pe jurnalisti!

 

Mihai Ion Turcu Oricui cat de cat informat i-s are in ochi caracterul confectionat al acestei "intamplari" .

 

Smaranda Dobrescu Daca SRI-ul apara tara in primul rand de rusi si teroristi(!) , atunci cum se face ca nu stie despre arme luate de la rusi pentru teroristi?

Alexandru Cosmin Codreanu O vorba mai veche care circula pe acest grup spunea: "sa nu credem in coincidente, ci sa ne bazam pe ele". Daca luam acest material ambiguu, dar cu potential mare defaimator, si il punem langa stirile conform carora Romania este unul din principalii furnizori de armament din Orientul Mijlociu in prezent, putem specula ca vor si altii sa intre in afacere, dandu-ne pe noi afara pe motiv ca suntem sat fara caini.

Ma intreb cum ar arata stirile din afara daca Romania ar incepe sa exporte branzeturi si lactate, carne, etc

 

Preda Mihailescu In atentia unui public mai pestrit, in care nu stiu cati sunt dispusi sa creada baliverne, am dat urmatoarele "indicatii de folosire" a articolului. Daca sunt cuiva utile, se pot da mai departe:

There was a joke in our youth. CIA trained the top spy to send to Russia, during 5 years - and then he is parachuted and lands close to a village beyond the Ural. The next morning he goes to the village, tells a story of having been lost, captures the sympathy of the villagers at a night's drink of vodka, he enters the colhoz, dances at the feasts and weds the daughter of the colhoz chief, who just loves his son in law. But the night before the wedding, the father in law comes to Iwan and advizes him to run away: "Iwan, you are like my son, so I tell you, you have to run away - the tovarasi think you are an agent". Oh, father, how can you? Do I not drink like a Russian "Iwan you drink like two russians" Do I not work like a Russian "If all Russians worked like you, Iwan" Do I not dance the Kazatchok like a Russian? "Iwan, I never saw a Kazatchok dancer like you" - but, father, then, tell me, how did you recognize? "My son Iwan, have you ever seen a black russian"?

Now that I recalled you the joke - tell me three reasons by which a child recognizes that this is a fake film .

Unii oameni sunt mai inceti la minte - dar cand vezi niste "dealeri" dispusi sa vanda arme unor tipici burghezi nordici, "pentru terorism in Europa", ai nevoie oare de un cub de gheata pe guler, ca sa intelegi ca ceva pute?

 

Smaranda Dobrescu "Imprecizia, incompletitudinea si incorectitudinea informatiilor prezentate in reportajul Sky News, cat si concluziile tendentioase care nu sunt sustinute de informatiile din ancheta jurnalistica, amintesc stanjenitor de practicile propagandistice comuniste, cand agentii de influenta sau radicalizare plecau pe teren cu "concluziile" dinainte facute de birourile politice, urmand ca dupa aceea sa se gaseasca si sa se vina cu "argumentele" si "demonstratia"."
https://fragmentariumpolitic.wordpress.com/

https://external.fotp3-2.fna.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQALuNUd0N1CMuM3&w=90&h=90&url=https%3A%2F%2Fs0.wp.com%2Fi%2Fblank.jpg&cfs=1&upscale=1&sx=0&sy=0&sw=200&sh=200

 

Fragmentarium Politic

Blog-ul unui om liber, din agora romaneasca, despre politica damboviteana si de aiurea...

FRAGMENTARIUMPOLITIC.WORDPRESS.COM

 

Mihai Ion Turcu Tocmai a fost raportat oficios ca "actorii" farsei au fost identificati si se afla in drum spre Bucuresti, intermediarul a fost interogat si a recunoscut tranzactia si indicat sumele incasate pentru aceasta inscenare. Ieri Excelenta Sa Ambasadorul Majestatii Sale Elisabeta a II a pe linga Presedintele Iohannis, a avut un scurt discurs jenat pe aceasta tema.

 

Preda Mihailescu Mihai Ion Turcu @ Un ambasador care se scuza? Admirabil - sa i se recomande o vizita de protocol la Ambasada Americana.

 

Doina Nicolescu Raul a fost facut si de data asta cu ajutorul procurorilor! Anuntarea arestarii protagonistilor romani a echivalat pentru presa straina si pentru retelele de socializare cu recunoaserea traficului!!! In acelas timp premierul declara ca nu protesteaza fiindca nu are suficiente dovezi iar presedintele tace. Se pare ca ipoteza ca se vrea Romania vinovata de sustinerea terorismului prin livrare de arme prinde tot mai mult contur. Nu conteaza ca acelas ziar a facut o inscenare similara referitoare la Rusia si Siria.

 

Prospectiv A-z .
Adrian Nastase 

https://nastase.wordpress.com/2016/08/11/ramsay-ia-de-aici/

Ramsay, ia de aici!

Ramsay, lasa prostiile. Armele alea sunt de rahat. Arme cu glont, banale,  pentru vanatoare. Le gasesti la toate magazinele specializate din Londra. Iti dau eu adresa, daca nu te descurci. Poti sa …

NASTASE.WORDPRESS.COM

 

Preda Mihailescu Aproape incredibil - o denigrare care se termina cu bine. In timp ce padurile se distrug in continuare, in timp ce organiziatia stalinista din Norvegia a trecut la contraatac impotriva familiei Butnaru, in timp ce Romania a pierdut cauza in fata Enel, in timp ce ... in atatea si atatea contexte ar fi nevoie de o riposta mai zdravana. Sa fie aici speranta pentru un inceput?

 

Prospectiv A-z .
Exista aproape intotdeauna un 'dar.' De data asta ar suna asa: Dar cui si la ce va folosi odata ce Lumea se sfarseste?!


Preda Mihailescu Prospectiv A-z @ Se sfarseste, se sfarseste - pai o fi trebuind sa se sfarseasca, ca sa fie un inceput mai bun. Nu le stim pe toate - dar urmarind putin desbaterile pre-electorale din America, o senzatie stranie ma cuprinde fata de discutiile si grijile noastre pentru tarisoara de suflet. O senzatie ca in bancul cu seraiul, cu tiganul, romanul si rusul si cu fructele furate. Parca vad America cu pepenele! Deci - trebuie sa iasa altfel, mult si neasteptat de altfel.

 

Mihai Ion Turcu Desi identificati, numele participantilori la producerea falsului jurnalistic a fost "protejat"de publicitate.Am inteles dupa arestare si anuntarea identitatii celor trei participanti, motivul politic al acestei discretii. Aceasta disponibilitate de participare la o facatura otravitoare poate fi pusa pe seama cupiditatii si prostiei, sau nu....

 

Smaranda Dobrescu Sau nu...

 

Mihai Ion Turcu Banuiesc ca intrebarea nu va ramane fara raspuns, chiar daca nu-l vom afla.

 

Alexandru Cosmin Codreanu Se fac mai bine de 10 ani de cand a fost instaurata "traditia tacerii" cand vine vorba de atacuri la adresa imaginii nationale.

De ce abia acum (si inca numai pe plan intern) se ia o pozitie? Pentru ca nu cred in teoria "s-a umplut paharul" ma intreb: nu cumva totul era permis in afara de a deranja niste afaceri locale tabu? Daca da, cati bani aduc la buget si cate locuri de munca creaza aceste afaceri incat DIICOT-ul s-a mobilizat atat de eficient?

 

Mihai Ion Turcu In presa britanica si americana au aparut expuse ambele pozitii, fara comentarii. DIICOT a actionat eficace.Intrucat urmeaza un demers in justitie, la incheierea acestuia prin hotarare sau sentinta ,esixta temei pentru demersuri irefutabile pe plan extern. Inclusiv realizatorul britanic ar putea fi atras in judecata.

 

Doina Nicolescu Un demers in justitie dureaza mult. Cand se va termina rezultatul nu va mai avea importanta! Raul a fost facut acum.

 

Alexandru Cosmin Codreanu Intrebarea ramane. De eficienta noastra depinde de modul in care este afectata imaginea tarii?

 

Draghi Puterity Au devenit deja ridicoli...

http://www.dcnews.ro/nou-scandal-cu-sky-news...

 

 

NOU scandal cu Sky News. Dezinformarea s-a mutat în Rusia

DCNEWS.RO|BY DCNEWS

 

Prospectiv A-z .
PSY-OPS aliright. Dar de ce-i Romania inclusa in harta aceasta de partea raufacatorilor? Asta in ciuda atator ani de axe Bucuresti-Londra-...

 

Preda Mihailescu Simpatic: Credea ca joaca in tr-un lung metraj.

 

Smaranda Dobrescu Sau un serial..

 

Prospectiv A-z .
Victor Roncea: 
Dan Tanasa aminteste: #SkyNews a "operat" si la Targu Mures cand l-a prezentat pe romanul maltratat bestial de unguri drept... maghiar. Acum, dupa cum se vede, tot pe mana ungureasca au lucrat. De data asta sper sa si plateasca! Se aude la MAE?

https://www.facebook.com/victor.roncea/posts/10210029498685198

 

Preda Mihailescu Am preluat si eu acest post. Si am precizat ca mi-as dori de data asta concret Ramsey si cu skynews sa fie trasi la raspundere. Caci nu trebuie amalgamate cele doua situatii. La Targu Mures, s-a dovedit ca reporterul fusese scolit la Budapesta si "stia" ce va urma, deci initiativa nu era de la skynews. In plus vorbim de un conflict major, cu victime. Acum, este o batjocura la imaginea Romaniei, si scenaristul principal nu sunt nici cei trei maghiari si nici Budapesta - este Ramsey, Sunt de acord ca cei care au participat la inscenare au vina lor si trebuiesc pedepsiti preventiv - dar gasesc ca pedeapsa in acest caz poate fi mai blanda decat in cazul celor care pregateau bomba cu artificii.

 

Prospectiv A-z .
"pedeapsa in acest caz poate fi mai blanda decat in cazul celor care pregateau bomba cu artificii." Sa vedem, cei care au pregatit "bomba cu artificii" in martie 1990 au primit o pedeapsa de... ? Uite ca ne-am blocat!


Preda Mihailescu Prospectiv A-z @ Nu esti la curent? Anul acesta in au fost niste indivizi care pregatisera din focuri de artificii o bomba pe care intentionau sa o puna intr-un cos de gunoi, nu mai stiu daca de 1 Decembrie, sau alta sarbatoare. Si au fost prinsi la timp, au fost pedepsiti cu cativa ani inchisoare, si de unde te gandesti au fost voci ca de fapt ei pusesera laolalta praful de pusca de la multe sute de petarde, asa, in joaca. Nu are mare lucru de-a face cu Targu Mures din 1990, o intentie malefica, care insa nu a fost consumata.

 

Prospectiv A-z .
Paralela trasa de Tanasa/Roncea era la 1990, asa ca mi-am amintit ca am uitat cum au fost pedespsiti cei din martie 1990, semnalul de inceput al denigrarii Romaniei libere!

 

Preda Mihailescu Prospectiv A-z @ Au fost pedepsitzi tarziu, dar corect. Maghiarii se vaita desigur ca au fost pedepsiti mai mult decat romanii care au contra-atacat si au facut si ei victime. 
Ca de obicei.

Un lucru insa foarte semnificativ si trecut sub tacere: Cofariu a supravietuit, insa a fost hartuit o viata intreaga, si 20 de ani dupa eveniment nu isi gasise pacea de amenintari si ... sfaturi valoroase. Si s-au mai facut presiuni asupra oamenilor sa spuna ca ... preotii i-au trimis sa se bata la Targu Mures. Speriati intr-atata, ca eu nu intelegeam din interviuri, daca le era frica de primar, de fosti securisti, sau de maghiari care ii ameninta.

 

Prospectiv A-z .
"Au fost pedepsitzi tarziu, dar corect." Nu stiu detalii, dar daca pedeapsa de data asta tre sa fie mai blanda, inseamna cumva ca astia acum vor fi pedepsiti si mai tarziu? In plus, nu cred ca au fost pedepsite agentiile de stiri straine care erau pe tamja cu complotistii... Premiantii nostri dela acel timp erau preaocupati(sic!) cu a place, singura metrica de care s-au ingrijit TOVARASESTE.

 

Preda Mihailescu  Prospectiv A-z  @ Nu cred ca au avut vreodata curajul sa replice in strainatate. De aceea mi se pare ca acuma se intampla ceva minor si unic - minor, ca nu este cazul sa ne bucuram prea tare, chiar daca vor actiona in sfarsit bine si corect, ramane totusi in context normal, o lapalie. Dar se spune ca DIICOT vrea sa il condamne in contumacie pe Ramsey, conform legii romanesti. Nu ma pricep - dar desigur ca eram mai bucuros daca i-ar fi gasit ceva infractiune international compatibila ...

 

Prospectiv A-z .
In Marea Britanie stiam ca exista un standard destul de ridicat in comparatie cu cel american in ceea ce priveste DEFAIMAREA, inclusiv in mass media. In plus, atat timp cat Marioara Britanie e inca parte din UE, legile unei tari membre A se aplica in ceea ce priveste ilegalitatile cetatenilor altei tari membre B comise in tara A...

Mihalache, prelungirea lui KWJ in Regatul Unit, ar trebui sa raspunda altfel decat prin a ne indemna sa nu facem mare scofala din asta. 

Cel putin, Romania trebuie sa-si exercite ceea ce considera ca este dreptul la replica--adica difuzarea adevarului despre facatura britanicului--pe TOATE canalele SkyTV!

De comunitatea de romani din UK care n-au avut unde vota pentru KWJ ce sa mai zic? Vor si ei un exemplu ca rezultatele se obtin numai dintr-o pozitie erecta.

 

Mihai Ion Turcu Prospectiv A-z @ Procesul trebuie sa fie perfect , chiar daca dureaza mai mult.Guvernele noastre lucreaza amatorist. Presa este extrem de importanta, insemnand nu numai articole proaste, publicate in tara ci si "bune relatii" in exterior. Jumatate din razboiul "atipic" este medii de informare, intoxicare, manipulare, dezinformare, disuasiune etc.

 

Prospectiv A-z .
Mihai Ion Turcu@ De guvernuLUI numai de bine. Problema este ca presedintele a fost ales pe sloganul 'lucrului bine facut', iar Mihalache dela Londra e omul lui de casa. Asa ca asta pica in curtea Cotroceniului...

 

Mihai Ion Turcu Prospectiv A-z @Acest guvern improvizat si fara suport parlamentar , cu termen scurt si oameni de adunatura nu poate face mare lucru. Trimiterea Domnului M. in misiune a fost interpretata ca fiind o expediere.

 

Prospectiv A-z .
ARTICOLUL 80: Rolul Preşedintelui...


(1) Preşedintele României reprezintă statul român şi este garantul independenţei naţionale, al unităţii şi al integrităţii teritoriale a ţării.

ARTICOLUL 91: Atribuţii în domeniul politicii externe

(1) Preşedintele încheie tratate internaţionale în numele României, negociate de Guvern, şi le supune spre ratificare Parlamentului, într-un termen rezonabil. Celelalte tratate şi acorduri internaţionale se încheie, se aprobă sau se ratifică potrivit procedurii stabilite prin lege.
(2) Preşedintele, la propunerea Guvernului, acreditează şi recheamă reprezentanţii diplomatici ai României şi aprobă înfiinţarea, desfiinţarea sau schimbarea rangului misiunilor diplomatice.
(3) Reprezentanţii diplomatici ai altor state sunt acreditaţi pe lângă Preşedintele României.


http://www.stiripesurse.ro/fisa-de-post-atributiile-si...
http://old.presidency.ro/?_RID=htm&id=17

 

 

Fisa de post: Atributiile si puterile presedintelui

STIRIPESURSE.RO

 

Mihai Ion Turcu Prospectiv A-z @ Da, este o pozitie de autoritate decursa din votul din alegerea prezidentiala si mentinerea autoritatii apoi.In politica externa nu este suficient ca cineva ales presedinte sa aiba autoritate in tara sa. Joaca rol conditia tarii si prestigiul ei in plan international. Sefia statului este o intitutie incarnatam personalizata, de autoritate, dotata cosntitutional variabil cu putere efectiva, de la mica, in republicile parlamentare la mare in republicile presedintiale. Republicile semipresedintiale sunt cal-magar.

 

Preda Mihailescu Imi vine "Acest video este privat". A inceput cenzura pe youtube?

 

Mihai Ion Turcu Nu numai cenzura ci si fisarea.

 

Draghi Puterity La mine apare "Please sign in to view this video" ;)

 

Preda Mihailescu Ieri, pe videoul lui Tanasa, ma intreba ce varsta am - caci imaginile sunt socante. Aparente plangeri maghiare...

 

Preda Mihailescu Deci ce spune acest video, si cu ce dovezi? Ca inteleg ca l-au facut sa il poata urmari doar prietenii skynews, pentru a evita comentariile romanilor!

 

Dinica Roman Ce face cadou SkyNews este un gen reportaj, ce face cadou Assange este terorism...

https://youtu.be/ZuQW0US2sJw

 

 

U S Demands to Assassinate Assange

YOUTUBE.COM

Niciun comentariu: