luni, 25 iulie 2016

Se infiinteaza partidul lui George Soros

SE infiinteaza partidul lui George Soros – 30 iulie 2016

Smaranda Dobrescu
 

S-a vorbit adesea la noi in grup despre insatisfactia fata de partidele existente, despre nevoia de reformare, despre interes national , cum il definim, despre nevoia de anti-sistem, despre tot felul de democratii, etc. Cu toti suntem constienti ca e nevoie de ceva nou in atitudinea politica. Uite, ca apare solutia radicala, "tanara si in forta spirituala si financiara", motivata si alimentata sorosist: Putem sa ne gandim daca Marius Guran sau D-l Bostan ar fi niste premieri satisfacatori la toamna :-( . Asteptam sa se pronunte doct AMP

 

Se înfiinţează Partidul lui George Soros cu ONG-urile finanţate de el în România

Se înfiinţează „Partidul lui George Soros" cu ONG-urile finanţate de el în România

COTIDIANUL.RO

 

Smaranda Dobrescu Imi amintesc cum in urma cu doua saptamani oameni cu audienta sustineau ca Ponta are de ce sa se teama de viitorul partid al lui Nicusor Dan, care va arata adevarata fata a stangii, sa-l rusineze pe Ponta. Nu era fara indoiala nicio impresie, era o manipulare ieftina!

 

Dinica Roman GDS-PAC Reloaded!
De cate ori merge ulciorul asta la apa?

 

Smaranda Dobrescu De ce oare la noi campul de experimentari sorosist este atat de larg si dureaza de atat de mult timp? De ce in alte tari vecine ideile lui nu au prins? De ce l-au luat unii la zor si i-au aratat granitele? Oare o viata usoara finantata a la long acopera atat de multe nevoi umane la atatia indivizi?

 

Prospectiv A-z .
Pentru ca-i ieftin, romanii se dau pe 2 lei.

 

Alexandru Botu UCAP! Va mai aduceti aminte de Uniunea Cooperativelor Agricole de Productie? Ca n-o fi vorba acum de agricole ci de ridicole, este alta treaba!

 

Mihai Ion Turcu De ce cere KWI demisia lui MRU?

 

Smaranda Dobrescu A aparut azi o stire in presa care incearca o explicatie a acestui demers si cine urmareste castiguri 
http://inpolitics.ro/o-stire-misterioasa-mru-si-palma-in...

 

O stire misterioasa: MRU si palma in masa Cotrocenilor

INPOLITICS.RO

 

Smaranda Dobrescu Daca MRU avea cunostiinta mai de mult de miscarile Israelului fata de Rusia si eventual ale Turciei, s-o fi gandit ca e momentul sa se pregateasca pentru viitoarea presedentie. In primul rand a considerat ca actuala putere reala-binomul trebuie anihilata prin ceva informatii livrate de Mossad, dupa care drumul spre deal depinde doar de folosirea impopularitatii actuale a presedintelui. Ce sa faca atunci? Sa dea cu pumnul in masa Cotroceniului cand presedintele i-a cerut loialitate fata de angajamentele si partenerii tarii. Ce va spun este un scenariu personal pe care il puteti arunca unde doriti. Inclusiv in uitare.. :-)

Mihai Ion Turcu Smaranda Dobrescu @Omul este un catarator ieftin.A fost impus acolo unde este, nu ma indoiesc, dar nu reprezinta ceva acolo unde este. Intern nici atat.

 

Smaranda Dobrescu Sunteti destul de bland in aprecieri, dar ambitiile lui sunt inca necunoscute si poate nemasurate. In plus, a dat dovezi suficiente de aparare a intereselor altor vecini in detrimentul Romaniei.

 

Mihai Ion Turcu Da dar n-a fost vreodata ales si nu va fi.

 

Smaranda Dobrescu Sper foarte tare sa nu fie ales..

 

Prospectiv A-z .
"De ce cere KWI demisia lui MRU?" Pentru ca amandoi raspund la comenzi diferite.



Smaranda Dobrescu Singura explicatie, aluziva si ea am gasit-o aici:http://www.conteledesaintgermain.ro/klaus.../28-06-2016

 

Klaus Johannis paralizat de frica binomului. Mut(ant)ul Johannis tace!

CONTELEDESAINTGERMAIN.RO

 

Smaranda Dobrescu Presa a remarcat in numeroase randuri conflictul dintre SRI si SIE. Evident, nu am pareri in acest subiect. Ce am citit e ca implicarea Mossad in controlarea lui Kovesi ar fi fost facuta la cererea SIE.

 

Preda Mihailescu Smaranda Dobrescu @ Nu inteleg: ii este teama sa ia orice atitudine fata de un flecare de doua parale care pretinde ca reprezinta nu stiu ce evrei in Romania, dar nu ii este frica sa se impotriveasca Mosadului. Cutremurator - daca ar fi adevarat!

 

Smaranda Dobrescu NU stiu de fapt care e adevarul. Am redat doua pareri intalnite in presa. E un moment atat de dificil prin lipsa de implicare in noua structura europeana propusa, incat o schimbare a directorului SIE o face si mai de neinteles aceasta atitudine de acceptare fara riposta a oricarei propuneri germane E posibil ca alaturarea Israelului de Rusia si Turcia sa nu fie pe placul presedintelui nostru comandat din doua directii..

 

Preda Mihailescu Eu inteleg poate mai degraba furia virulenta care i-a apucat impotriva lui Marian Munteanu: Simbolul rezistentei anti-GDS, care s-a nascut sugand seva miscarii aduse de el in lume.

 

Mihai Ion Turcu Daca am putea sti din presa ceva din si despre SIE institutia ar trebui sa fie desfiintata. SIE face parte din "comunitatea de informatii".Ideea ca Presedintele Romaniei numeste pe cine vrea ambasador la W. sau numeste si demite dupa inspiratie proprie pe seful SIE, ar fi simplista.

 

Smaranda Dobrescu Asa e. Domnuke Profesor; D-voastra ati pus intrebarea daca stie cineva ceva despre aceasta intentie. Banuiati ca sunt prospectivi care sa aibe astfel de informatii altfel decat din presa? :-)

 

Draghi Puterity LOL

 

Mihai Ion Turcu Si presa, cand nu inventeaza sau brodeaza, publica stiri aflate "pe surse". ..

 

Stefan Kovacs Sunt totuși cam bătrân să emigrez- și e păcat să târăști țara într-un război civil..

.

Mihai Ion Turcu despre MRU, iata, nu putem nici macar discuta. Eu sper ca I. sa se asocieze cu Dragnea.

Niciun comentariu: