luni, 4 aprilie 2016

Speechul Primului Ministru Viktor Orban

Speechul primului Ministru Viktor Orban... – 23 martie 2016


Prospectiv A-z

Judecati si dumneavoastra!

Speech by Prime Minister Viktor Orbán on 15 March
March 16, 2016 6:57 PM

...Continue Reading

 

 

Speech by Prime Minister Viktor Orbán on 15 March

15 March 2016, Budapest

KORMANY.HU

 

Smaranda Dobrescu Discursul e fara doar si poate animat si incitant. La ce? Sigur ca el ar dori sa refaca unitatea Europei, cum se exprima si cum o dorim si noi. Cum? A demarat el vreo discutie Magyarexit In Ungaria si in UE?

 

Smaranda Dobrescu De mentionat ca cu aceeasi ocazie, de ziua nationala a Ungariei, Orban a mai avut o idee de transmis la fel de placuta concetatenilor lui:"într-un discurs rostit duminică în fața Muzeului Național din Budapesta, Orban a declarat că libertatea și independența națională au fost "dubla stea călăuzitoare" pe parcursul întregii istorii a Ungariei. Premierul ungar a mai declarat că, în prezent, "o națiune ungară puternică este pe cale de a fi înfăptuită" din nou și a apreciat că, "în ultimii 25 de ani, toți ungurii au putut înțelege că vor avea succes împreună sau nu vor avea succes deloc". "Împreună sau deloc, aceasta a fost una dintre lecțiile Revoluției din 1848", a adăugat Orban. 
Aceasta idee a marii natiuni pe cine va afecta oare?
http://www.agerpres.ro/.../viktor-orban-saluta...

 

Prospectiv A-z .
Pe gura casca ce le pute gura a BOIA.

..

Florin Miron Prospectiv A-z avem şi noi pentru gură cască un BOIA, ...LUCIAN BOIA 

 

Smaranda Dobrescu O idee care poate merge prin intelepciune mai departe decat instinctele primare de "trantit usa" ar fi aceea prin care se poate profita de actuala criza a Uniunii Europene si forta (trecand si peste sfiosenia conducatorilor) prea mult intarziata reforma. Modelul ungaro-polonez este demolator si nu raspunde cel putin deocamdata la intrebarea: incotro, apoi? Folosind argumentul crizei/razboiului cu terorismul, am putea deveni cei mai puternici sustinatori ai reformei care ne-ar satisface interesele mult mai bine decat in prezent

Niciun comentariu: