luni, 4 aprilie 2016

Inima Europei, din nou in doliu..

Inima Europei, din nou in doliu – 22 martie 2016

 
Smaranda Dobrescu

Oare cate atentate trebuie sa mai aibe loc ca atitudinea europenilor sa se schimbe? Inima Europei, Bruxelles e iarasi in deruta, in doliu..

 

 

Alexandru Botu Cred ca cei mai multi, tacutii si neluatii in seama au raspuns demult la intrebare. Politicienii, ca si cand ar trai somnambuli, in ratacire permanenta, nu pricep ce ne dorim noi. Ei au alte prescriptii, setari!...

 

Smaranda Dobrescu Haos, panica si disperare la Bruxelles. La ora asta, parintii disperati, scapati din diverse cordoane stau in fata scolilor unde copiii la fel de speriati nu au voie sa iasa. La gradinite, la fel. Greu sa fii in pielea acestora!..

 

Smaranda Dobrescu De cincisprezece ani lumea se lupta cu terorismul teoretic si departat. Acum am reusit sa-l apropiem, sa-l introducem in curtea noastra sa nu ramanadoar o notiune teoretica si intamplatoare..

 

Alexandru Botu Mai este o invatatura de luat in seama. Dusmanul din afara este mult mai usor de anihilat decat cel din interior, care traieste amestecat cu ai tai.
Si inca ceva: daca nu te ocupi sa faci din copii oameni cu viitor promitator, faci din acestia in mod constient asasinii viitorului pe care meriti sa-l apuci.

 

Smaranda Dobrescu "Se mai îndoiește cineva că ne aflăm în război? Se mai îndoiește cineva că acesta este război mondial? Se mai îndoiește cineva că actualii conducători ai UE nu sunt capabili să gestioneze criza?
Suntem în război cu sentimentul că trăim în pace. Suntem în război având conducători care nici pentru situații pașnice nu sunt buni." Adrian Severin

 

Alexandru Botu Am vazut postarea Domnului Adrian Severin si am comentat-o , in sensul ca nu cred ca politicienii vor transfera de buna voie, din constiinta, stafeta.

 

Smaranda Dobrescu In primul rand ca acestia nu -si recunosc si nici nu vor sa-si recunoasca nevolnicia, sau macar usoara superioritate a altora, atuurile altora in a gestiona situatii dificile..

 

Prospectiv A-z .
Diferenta este ca politicienii Ungariei/Poloniei spun ce au de spus cand sunt inca la putere.

Niciun comentariu: