miercuri, 3 februarie 2016

Cashul in curs de disparitie

Cashul in curs de disparitie – 21 ianuarie 2016


Draghi Puterity
 
 

Intai nu vor mai fi bani ca sa ii putem tine la saltea, iar apoi ni-i vor lua pe toti direct de pe conturi.

http://profit.ndtv.com/…/article-deutsche-bank-ceo-predicts…

In Franta si Spania, de exemplu, deja nu se mai pot plati cash mai mult de 1000€. Iar cum e cu luat-ul de pe conturi, am vazut in Cipru.

 

 

Deutsche Bank CEO Predicts Cash Will Be Gone in a Decade - NDTV

Cash won't be around in a decade, the chief executive of one of Europe's biggest banks predicted on Wednesday.

PROFIT.NDTV.COM

 

Costel Gilca A doua sclavie!

 

Prospectiv A-z E un loc unde se stabilesc idei despre foaia de parcurs sub pretextul futurologiei pretextuite de 'experti'.

 

Prospectiv A-z  Tot dela festivalul anual al operatorilor hiper-casinoului:

On stage, Indian central bank chief Raghuram Rajan said, "we are in a world where we don't know the fundamental value of any asset."...

Mary Erdoes, who oversees $2.5 trillion in assets at JP Morgan Asset Management, noted that in a recent survey of big institutional investors about their best trade ideas, the top idea for a one-year horizon was to short emerging-market stocks. The best trade over three years? Buy emerging market stocks.

Adica, trage pe tzaran!

Honest CEO admission of the day: "The idea that I know what we should be doing is absurd."

Ei, pentru fleacul asta al ignorantei recunoscute, n-o sa spuna careva ca nu merita compensatii de 500 de ori mai mari decat cei norocosi sa mai aiba totusi un loc de munca.

Lights. Newly installed Canadian prime minister Justin Trudeau was tipped to make a star turn at Davos, and he delivered the pitch-perfect neo-utopian geopolitical message that goes down well among this crowd. (This despite a bit of teleprompter-driven stiffness at the start of his remarks.)
The relentless optimism of Canada's leader—slipping seamlessly between English and French—was enthusiastically out-of-step with the prevailing mood of the other big names making appearances on the first day of the jamboree. "I believe in positive, ambitious leadership," he said.
Despite tumbling oil prices, the threat of terrorism, and onset of climate change, "I can't help but be tremendously optimistic," he stressed, taking the glass half-full stance on every issue that others fretted about during the day. (See for yourself.) Even his sleight against the hosts managed to be endearing somehow: "Davos is lovely but you've got to come to Whistler," he joked, drawing chuckles from the crowd.

Trebuia sa mai vedem unde ajung/ne duc si copchiii elitei, ca doar nu-i degeaba fiul lui ta'su!

http://qz.com/599386/who-won-davos-day-1-o-canada/

 

 

Who won Davos? Day 1: O Canada!

"I can't help but be tremendously optimistic."

QZ.COM|DE JASON KARAIAN

 

Smaranda Dobrescu Cu cateva luni in urma Guvernul a aprobat asa numitul proiect de lege "bail in" care prevede, printre altele, şi confiscarea banilor din depozitele negarantate, pentru salvarea băncilor cu probleme. Forma proiectului provine de la BNR. Nu stiu daca acesta a devenit intre timp lege, dar e facut desigur pentru aliniere la legislatia europeana.
http://www.bursa.ro/guvernul-a-aprobat-legea-confiscarii...

 

Prospectiv A-z Putin Socialism e OK daca scopul este salvarea Capitalismului, oranduirea cea mai ultima...

 

Draghi Puterity Prospectiv A-z - nu e chiar socialism, e de fapt un fel haiducie inversa - se ia de la saraci ca sa aiba si mai mult bogatzii. emoticon wink

 

Prospectiv A-z Draghi Puterity Socialismul a confiscat si el proprietatea pentru un obiectiv mai grandios. S-a numit nationalizare--acum imi dau seama, ce limitati, puteau sa-l cheme internationalizare/globalizare etc.

In cazul de fata, obiectivul mai grandios ar fi salvarea bancilor.

Sunt de acord si cu robinhoodiada pe invers.

 

Fogarassy Paul Au apărut povești cu oameni care s-au trezit cu diverse sume confiscate direct din cont, fără nici o înștiințare, de către firme de executori (care nu pot fi contactați). Uni presupun că ar fi vorba despre amenzi vechi (plătite demult spun ei), alții nu își pot explica ce s-a întâmplat, iar de la bancă sunt trimiși la plimbare.

Cred că după Cipru și Grecia acum România este un experiment de reacție a populației față de abuzuri din partea bancilor.

 

Smaranda Dobrescu Cred ca presa, atenta la ce se mai intampla cu Borcea & comp, a pierdut din vedere sa explice aceasta lege importanta pentru populatie. Sau, bancile nu ar fi fost avantajate de popularizarea ei. Am ajuns sa avem de fiecare data doua planuri de rationament, unul direct, deschis, apoi cel care introduce la greu suspiciuni..


Draghi Puterity Baiatul asta de la Deutsche Bank care vrea sa ne ia banii, a bagat o gaura de 6,7 Miliarde € bancii pe care o conduce, si ii mai si lasa fara job pe 9000 de angajatzi. "Peanuts" cum a spus candva un fost coleg de breasla, de la aceeasi banca...

 

Prospectiv A-z Inainte parca era un si un indian la conducere, Cryan e british. Iti dai seama cate pagube ar fi fost daca era un german la conducere?!

 

Draghi Puterity Indianul (Anshu Jain) era pe jumatate cu un german (Jürgen Fitschen - membru in Comisia Trilaterala, anchetat din 2012 pentru evaziune fiscala pe TVA). Cryan e tot pe jumatate, deocamdata cu acelasi Fitschen. Inainte de indian a fost un elvetian, Joseph Ackermann, care a facut ca multe firme germane de traditie sa ajunga in mana speculantilor (cazul lui Leo Kirch e cel mai cunoscut, dar nu cel mai important). In 2008-2009 Ackerman a fost cel care i-a aratat lui Merkel ca "sa conduci guvernul e o chestie, sa ai puterea e cu totul altceva" (pacat ca nu am salvat poza cu figura lui Merkel de la acea intalnire). 

P.S. Ca fapt divers, unul dintre consilierii Deutsche Bank e Ernst Uhrlau, fostul sef al serviciului de informatii externe al Germaniei, BND. Ca tot ne credem noi buricul pamantului cu "binoamele" noastre de trei parale. emoticon wink

 

Prospectiv A-z Germanul este for on-the-job-training...

Daca ar documenta cineva transformarea din ultimii ani, sa zicem 20, a Deutsche Bank, nu as fi surprins sa gaseasca cea mai buna reprezentare a transformarii intregii Germanii.

Unul mai curajos, mutatis mutandis, ar trebui sa spuna acelasi lucru si despre B(fosta-)NR.


Draghi Puterity Merita citit (desi e o versiune bine cosmetizata)

https://en.wikipedia.org/wiki/Deutsche_Bank

 

 

Deutsche Bank - Wikipedia, the free encyclopedia

EN.WIKIPEDIA.ORG

Prospectiv A-z Draghi Puterity N-a fost rahat la care DB sa n-aiba expunere--nu mi-e clar cu dot-comul. Asa convertesc astia pe cei puternici, mergand impreuna la furat.


Draghi Puterity Azi la radio aflu ca vai, ce multi bani falsi circula in Europa, si ca daca nu ar fi nu s-ar povesti. Au pornit campania...

 

Prospectiv A-z Sa vezi cate tunuri au sa se traga pe digital! De fapt, ele se trag chiar acum, doar ca se prefera tacerea pentru a nu speria gugustiucii cu mouse si carte de credit...

Niciun comentariu: