miercuri, 11 noiembrie 2015

Reconsiderare ICR

Reconsiderarea ICR – 9 noiembrie 2015

Smaranda Dobrescu
 

Cel mai mare partid al tarii accepta orice varianta guvernamentala, inclusiv anticipate. Desigur, intr-o criza politica majora te repliezi in interesul unic al depasirii acesteia in cazul in care nu ai solutii mai bune. Dar de aici pana a-ti pune cenusa in cap in privinta evaluarii Icr-ului din vremuri trecute, este un pas important. Ar fi fost interesant sa fi anuntat D-l Dragnea care va fi ideologia noului PSD.

 

 

Liviu Dragnea a reevaluat conducerea ICR din perioada H.R. Patapievici: A fost o mare greseala...

In discursul sau de duminica, de la Congresul PSD, Liviu Dragnea a tinut sa amendeze pozitia pe care a avut-o in 2012 PSD fata de conducerea ICR din…

Dan Alexandrescu Daca asta i s-a comunicat de la ... Cluj?!

Smaranda Dobrescu mai bine spus, via Cluj..

Gheorghe Gradinaru pina la decizia finala a justitiei va reevalua tot ce i se va cere

Paul Cernat Si tot degeaba: maximum la care poate spera e un an cu suspendare, probabil pentru asta se si agita. Phil Gordon si C.E. nu iarta afrontul adus la referendum, iar o decizie de achitare ar insemna sfidarea "partenerilor".

Smaranda Dobrescu Asa se obtine obedienta liderilor..

Eugénia Paraschiv grețos țoiurile treceau/pambi(r)lici cu frici legănau mințile/nunțile muririlor nu mor/birurile ne dor...

Gavrila Ch taranul asta de teleorman o da rau in bara

Eugénia Paraschiv Mda, nici morţi ţäranii nu-s lăsaţi in pace...

Eugénia Paraschiv "Clonarea şi clorul" lor comunisto- şi capitalistă e la modă....

Gavrila Ch ce naste din teleorman tot videanu se numeste


Gabi Cretu Subscriu împreună cu majoritatea colegilor mei, conform dezbaterilor de astăzi din grup...

George Halarescu PSD-ul și-a ales un lider slab care nu are capacitate de reacție. Până mai acum un an PSD vb de premier și președinte, iar astăzi nu mai are nici reacție după ce și-a abandonat premierul. Dacă PSD pierde acum premierul se impun imediat alegeri în PSD. Și poate se va face loc la competiții interne deoarece acest model este mai mult decât păgubos.

Smaranda Dobrescu Deocamdata se pare ca noul lider doreste acomodare cu tot esichierul politic, mai putin cu principiile propriului partid. El a fost mult timp "seful baronilor"' si isi inchipuie ca ascendentul asupra acestora ii va asigura linistea perpetua in partid spre a conduce de unul singur. Cel putin asa se vede din afara.

George Halarescu D-na Smaranda Dobrescu PSD-ul are de toate, în schimb acestui partid în lipsește atitudinea. Liderii sunt fără personalitate puternică, iar cei care au fost s-a găsit o modalitate de a fi eliminați. În PSD nu există o cultură a opoziției interne, care să asigure continuitate partidului în momentul în care garnitura de la conducere eșuează. Existența unor puncte de vedere care contravin liniei sunt dizidente și trebuie eliminate în loc să fie lăsate să se dezvolte pentru preluare ștafetei atunci când cei care conduc ajung într-o înfundătură. Ce mi se pare penibil este faptul că ai avut un guvern investit cu milioane de voturi și acum în urma urma unei presiuni publice, fără temei, lași guvernarea. Oamenii de aia au votat PSD - să guverneze și nu să abandoneze guvernare din diverse motive.

Smaranda Dobrescu A doua zi dupa ce Oprea a declarat credinta coalitiei, acesta a trecut de partea celor cu anticipate si deci PSD-ul a pierdut majoritatea in Parlament. Asta nu inseamna ca nu putea, nu trebuia sa vina cu o nominalizare. Orice lider puternic ar face acest gest. Cu o femeie, cu un tanar mai neprihanit si tot putea sa trezeasca interesul alegatorilor. Din pacate cei nascuti sa fie lideri ai stangii fie nu mai au dreptul sa mai candideze, fie sunt amenintati cu dosare la DNA.

George Halarescu Fie partidul i-a eliminat din scenă

Niciun comentariu: