miercuri, 4 martie 2015

Romania balteste urat!



Romania balteste urat! – 15 februarie 2015
Prospectiv A-z
."În orice caz, România nu este în acest moment guvernată. Nici preşedintele, nici primul-ministru, pe lângă certitudinea că se detestă sincer, cu toată comedia civilităţii, nu guvernează nimic şi pe nimeni. Iar Parlamentul este o arcă a lui Noe care a adunat toate lighioanele meleagurilor româneşti. Cum observa unul dintre ei, dacă lipsesc o sută de la o şedinţă, nici nu se bagă de seamă. Liderii politici fac doar cheltuieli mari fără rost de la buget pentru ei înşişi, pentru anturajul lor numeros, dar şi pentru un aparat de stat cu nenumăratele lui servicii secrete, între altele, supradimensionat şi lipsit de orice busolă. Amestecul brutal al FMI şi al Comisiei Europene în deciziile capitale le dă guvernanţilor noştri impresia că rolul lor e doar acela de arendaşi disciplinaţi şi obedienţi. În rest, liber la „business” şi corupţie !
România bălteşte urât
cotidianul.ro
  Octavian Lupu Aduceri aminte inspirate de acest articol...http://youtu.be/rqAZ0uDPCRc

Folk You 2006
youtube.com
  Mihai Ion Turcu Arendasul trebuie sa realizeze o productie vandabila care sa permita plata arendei si sa-i asigure lui un venit. Cine este mosierul si care sunt conditiile contractului pentru a putea aprecia cat de bun este arendasul? Posibil mosierul este un uzurpator si arendasul un escroc.
  Marian Galben Observatia dumneavoastra este foarte aproape de realitate. Romania cel putin nu este guvernata de catre romani......Parlamentul....acesta avand in componenta sa pana si cantareti de muzica populara....oare cat de departe poate merge in gandire si in administrarea Puterii.....??? Parlamentul are nevoie de oameni inteligenti si care sa aibe obisnuinta folosirii muschiului gandirii.....nu de cantareti de muzica populara si fosti sportivi....(pacat ca nu de arte martiale)......
  Smaranda Dobrescu Muschiul gandirii are ca unitate de masura galeata/galetile cu bani pentru campania proprie si a partidului. Aici as remarca lacomia iesita din comun a mass media-companii private, de altfel si libere sa fixeze preturile-din timpul campaniei. O ipocrizie veritabila a acestora. Nu e de scuzat in niciun caz selectia partidelor, dar despre acest lucru am tot vorbit.
  Ionel Iani Velciov este guvernata de esaloanele inferioare ...
  M.G  "Cei din urma vor fi cei dintai."....Iata ca acest lucru NU aduce nimic bun pentru societate.
  Octavian Lupu Din cate am putut observa, politicienii rareori se selctioneaza din randul varfurilor intelectualitatii fie ea culturala, economica, juridica, etc. Clinton a fost un avocat semiratat, Reagan un actor de mana a doua, etc. Totusi unii dintre acesti mediocrii au performat. Problema nu e cum aducem superdesteptii in politica (rolul lor ar trebui sa fie mai degraba de observatori critici) ci cum crestem nivelul aurea mediocritas prin intermediul sistemului educational.
  Mihai Ion Turcu Romania este adminitrata. Guvernarea presupune concept.
  Prospectiv A-z .
Absolut de acord, domnule Lupu! Printr-un proces de dezvoltare institutionala, cu un mix elemente organice si de *modernitate*, demarat ca odinioara dela nivelul LICEULUI.

La un moment dat ridicam aici problema edificarii institutionale a Romaniei pe baza lectiilor de pana acum (cu dl. Severin). Acesta ar fi un proiect la care ar trebui lasati sa se inscrie toti cei care (cred ca) au ceva de spus.

Niciun comentariu: