marți, 24 februarie 2015

Aparitia Presedintelui



Aparitia Presedintelui – 9 februarie 2015
Smaranda Dobrescu
Am ascultat parte din discursul din Parlament al Presedintelui. Nu stiu daca a spus lucruri importante; mi s-a parut ca a vorbit despre principii. Ce am remarcat insa si m-a impresionat pozitiv este sentimentul de calm, liniste si siguranta pe care-l induce in audienta. Dupa o jumatate de ora de discurs al lui TB, tot auditoriul era gata de a porni la razboi, fiecare avea cate un dusman personal, gata sa-l ia de gat. Auspicii bune pentru KWJ.
  Ionel Iani Velciov noncombat ...

  Alexandru Botu "....Ce am remarcat insa si m-a impresionat pozitiv este sentimentul de calm, liniste si siguranta pe care-l induce in audienta..... " Si eu sunt calm, astept linistit rezultate normale, corecte si morale. Atentie, insa! Pe Basescu nu-l mai credea nimeni, cel mult incercau sa se prinda cam ce urmareste. Increderea atat de mare in Iohannis poate degenera in o dezamagire nemeritata la prima poticnire. De aceea, ar fi bine sa mearga "pas cu pas' fara sa deceptioneze.
  Preda Mihailescu Frumoase remarci! Sa speram ca va avea intuitia si mijloacele de a realiza ca nu putem merge singuri in directia uneui aport pacific in regiune. Polonezii, Balticii, sunt aliati naturali - si Ungaria ar trebui sa poata deveni unul ...
  S.D   In acest moment, exact asta asteptam de la Presedinte, Domnule Preda Mihailescu.
  Octavian Lupu Pe mine ma intereseaza ce carte o sa joace Klaus in conflictul ucrainian: cea a lui Obama sau cea a lui Merkel? In rest, ce sa zic, numai de bine.
  Mihai Ion Turcu Domnul Profesor Klaus Werner Iohannis a enumerat legie care trebuie sa fie adoptate in aceasta sesiune, in felu in care s-a conventit in discutiie cu partidele si presedintii celor doua camere.
  O.L   Ma bucura enorm faptul ca Domnul Profesor Klaus Werner Iohannis a enumerat legile care trebuiesc adoptate in aceasta sesiune, dar pe mine, in continuare, ma intereseaza care va fi pozitia sa in conflictul ruso-ucrainian.
  Adrian H. Todea Vom vedea dupa ce Merkel se intoarce din vizita la Washington.
  Prospectiv A-z .
"dar pe mine, in continuare, ma intereseaza care va fi pozitia sa in conflictul ruso-ucrainian."


Pozitia sa a fost exprimata in massmedia straina--in sprijinul UE/NATO. Acasa e mentinut intr-o extinsa luna de miere. O intrebare la'ndemana ar fi: Da, Romania sprijina UE/NATO, insa in ce ordine?
  O.L  Deocamdata nu are motive sa se sfasie dilematic in doua.
  A.B   Dar va fi obligat, pana la urma, sa o faca!...

Niciun comentariu: