luni, 26 ianuarie 2015

Interviu cu Ion Mihai Pacepa luat de Dan Andronic!!!




Interviu cu Ion Mihai Pacepa luat de Dan Andronic!!!- 12 ianuarie 2015
Smaranda Dobrescu
In sfarsit, toate nelamuririle noastre legate de Revolutie, Ceausescu, cine a fost/cine este omul rusilor, etc se vor lamuri datorita seialului inceput azi in Evenimentul Zilei, un interviu ABSOLUT REVELATOR luat de Dan Andronic lui Ion Mihai Pacepa!!! emoticon smile emoticon smile
http://www.evz.ro/dan-andronic-interviu-eveniment-cu-genera…
Într-un interviu acordat jurnalistului Dan Andronic, fostul şef al spionajului românesc, generalul Ion Mihai Pacepa vorbește despre marile probleme ale...
evz.ro
  Preda Mihailescu Pe vremea bunicilor genul acesta de a procura "informatii" se numea spiritism. In societatea informatica ins alucrurile sunt diverse, gratie clonarii.
  P.M  Mai remarc faptul ca ceausescu era batjocorit pentru faptul ca aparea mereu cu 10 ani mai tanar si retusat in fotografii. Aceasta a lu iPacepa dateaza insa din anii 80 -= ce se deduce despre fotografiat? Ca este de trei ori cat ceausescu ... mai .. ceva?
  S.D  Daca e nevoie, trece ziaristul si STIX-ul.
  Octavian Lupu Ma intreb cine a finantat "interviul-eveniment", pentru ca evz este clar ca nu are bani de asa ceva iar Pacepa cred ca a trecut de mult de faza cand dadea interviuri gratis la ordin lui Dorin Tudoran la Vocea Americii. Iohannis ar putea sa-l numeasca consilier pe probleme de securitate. Dar lipsit de loialitate cum i-l stim, Pacepa ar putea sa scrie o carte Orizonturi Albastre la finele guvernarii lui Klaus.
  P.M  Eu cred inca in inteligenta lui Iohannis. Poate vorbi si cu fotografia, costa mai putin si rezultatul este acelas: efecte de fantezie.
evz.ro
  S.D  "Prestigioasa " publicatie conditioneaza dreptul la replica, in bunul obicei si al altor publicatii, desi spusele lui Pacepa nu sunt insotite de nicio dovada decat de prodigioasa sa memorie:
"Ca o ultimă mențiune, vreau să adaug că toți cei care se vor simți lezați de spusele Generalului Pacepa, vor avea spațiu pentru un drept la
replică, numai că acesta va trebui să fi e argumentat și încadrat de
surse verifi cabile."
  Alexandru Botu Ar fi preferabil sa citim mai mult despre Moruzov. Lui de ce nu i se ia niciun interviu? Caci se poarta, dupa cum se vede, interviurile cu cei dusi pe alt taram...
  P.M  Nu ne indoim ca pe masura ce se apropie de arxivele akashice, este si mai omnicunoscator. Totusi un lucru este neclar: prin ce mecanisme extraordinare purea el cel plecat in '80 sa fie perfect cunoscator al detaliilor de bucatarie din timpul revolutiei? Pare a ridica aceasta intrebare depaseste dreptul de replica?
  P.M  Seful Cristoiu seamana din ce in ce mai mult, nu numai fizic, cu Christoph Blocher al nostru - multi bani si mult populism!
  Gheorghe Gradinaru Cred ca inceperea publicarii acestui interviu( a unei persoane in varsta de peste 80 de ani, care si-a tradat tara cu mai bine de 35 de ani si care si-a amintit ca are informatii despre revolutia de acum 25 de ani) are drept scop doar punerea de presiune pe cel care a fost liderul evenimentelor din 89 si care acum incearca sa mai joace un rol in evenimentele politice ale momentului
  S.D  Posibil, GG, cum la fel de posibil este sa inceapa o campanie impotriva unor neclaritati ale istoriei ceausiste puse pe tapet in ultimii ani si discutate pe larg la noi.
  G.G    Smaranda Dobrescu este posibil cea ce sustii dar daca analizam subiectele enuntate eu personal nu cred ca se are in vedere clarificarea unor neclaritati ale regimului ceausist
  P.M  Smaranda Dobrescu & GG @ Campanie impotriva clarificarii, desigur. Si in acelas timp, daca se poate, si o recuperare a influentei pierdute in ultima faza asupra lui Basescu. No - exact aici zic eu ca este momentu ca societatea civila sa se ridice in picioare si sa spuna: morul nu arata asa frumos, terminati cu istoriile, domnul cristoiu! Undeva mai exista si oamenii, nu numai manipulatorii
  Prospectiv A-z .
La wikipedia.org, intrarea 'Ion Mihai Pacepa' se citeste ca un comunicat de presa. Catre final aflu ca

"Iraq & WMD
Main article: WMD conjecture in the aftermath of the 2003 Iraq War
Ion Mihai Pacepa has supported United States military action to disarm Iraq. In opposition, large anti-war demonstrations were held in cities across the world. Pacepa contends that these protests were contrived and anti-American, which Russia assisted.[19] Pacepa wrote during October 2003 that it was "perfectly obvious to me" that the Russian GRU agency helped Saddam Hussein to destroy, hide, or transfer his chemical weapons prior to the American invasion of Iraq during 2003.[20]

To this end, he claims that an operation for the removal of chemical
weapons ("Operation Sarindar") was prepared by the Soviet Union for Libya, and that such a plan existed and was implemented in Iraq.[20] Subsequently, the Iraq Survey Group did not find any significant holdings of weapons of mass destruction in Iraq that were present in the country decades earlier. It issued its findings in the Duelfer report during September 2004."

Noroc cu aceste 2 paragrafe, altfel chiar ca as fi receptat mesajul de pana atunci ca cine stie ce revelatie! Dupa ce verificam de 2 ori ca e vorba de acelasi personaj.

Oricum, Dan Andronic ar trebui sa-l intrebe la viteza care-i rolul rusilor in chestiuni mai grave si fara raspuns decat pana acum. Nostradamus, in aceasta logica, nu era decat TOT un biet agent imperial rus.

http://en.wikipedia.org/wiki/Ion_Mihai_Pacepa
  D.P  Am impresia ca oridecateori Pacepa (sau cel care il impersoneaza) se teme ca un nou "budget cut" la servicii ii reduce din pensie, sau mai inventeaza o amenintare mondiala, sau mai gaseste un jurnalist fraier caruia sa ii mai vanda niste gogosi. Nu stiu de ce mai pierde lumea timpul cu acest papagal, fost tradator.
  Octavian Lupu Fost?
  P.M   Prospectiv A-z @ Numai ca Nostradamus a murit la un punct, Pacepa poate fi folosit in continuu pentru producerea de prevestiri a posteriori. Interesant ca operatia GRU (!?) se numeste "Sarindar" - banuesc ca de fapt a fost pregatita de catre niste "national-comunisti" urati din ... Albania desigur. Cate minciuni nu au fost debitate pe spinarea acestui etern juvenil - mai intai Andronic sa ne convinga usor ca a avut contact real cu el, si ca l-a tratat ca un jurnalist respectabil - adica incercand sa ii puna si intrebari incuietoare. Sau oare intram cu totii in conul de hipnoza pe care vor sa il raspandeasca? 
Mihai Ion Turcu Inafara de faptul ca am trait de la A la Z episodul comunist al Romaniei, avand cap, avem arhive si cercetatori dar si oameni capabili sa concuzioneze, fara aportul rasufat si scopotic al acestui individ. Personal nu accept valoarea expiatoare a pocaintei rentabile a celor care au constituit sistemul care nu putea exista fara doritori si interesati sa-l serveasca. Strict legal Pacepa este tradator si trebuia mentinut in statutul de condamnat, indiferent de opinia SUA, si nu Pacepa a rasturnat sistemul ci cetatenii romani in deplina legitimitate s-o faca. 
S.D  Iata un subiect necontroversat in cadrul grupului. Impartasim aceleasi pareri ca si D-voastra, domnule Mihai Ion Turcu.

Niciun comentariu: