miercuri, 14 septembrie 2016

Romania distrusa din interior

Romania, distrusa din interior – 8 august 2016


Gheorghe Gradinaru
 

Concluzia: cand o tara este distrusa "pas cu pas" din interior si se afla inconjurata doar de vecini "neprieteni", intr-o regiune si un continent aflate in crize fara precedent, viitorul sau arata sumbru. Poate reusim noi sa ne trezim in acest moment extrem de negativ - si poate reusim sa facem mai mult decat sa spunem resemnati ca avem "ghinion"!",

 

 

Victor Ponta, analiză EXPLOZIVĂ. România, distrusă din interior

Victor Ponta a făcut o amplă analiză geostrategică a regiunii Mării Negre și consideră că în aceste momente România nu mai are prieteni printre țările vecine. Premierul…

DCNEWS.RO|BY DCNEWS

 

Prospectiv A-z .
Mi-e teama ca pe cat sunt de dramatice, pe atat vor fi de ignorate aceste semnale de alarma trase de cel mai recent premier democratic al Romaniei. Sper ca ele sa constituie puncte in platforma electorala a PSD si in felul acesta sa recentreze conversatia in Romania.

 

Draghi Puterity Ponta, un tanar patriot obraznic...

 

Smaranda Dobrescu D-na Pruna l-a dat in judecata, nu stiu pentru ce, ca din punctul de vedere al dumneaei ar avea zeci de motive: postarea si dosarul.. Acum, daca ma gandesc inca nu au reusit sa elimine imunitatea pentru declaratii, asa ca daca face un deputat o declaratie cu iz politic, salutare, are dreptul!

 

Draghi Puterity Smaranda Dobrescu - Se ocupa Dragnea de asta... 

http://www.stiripesurse.ro/bomba-liviu-dragnea-il-exclude...

 

 

BOMBĂ - Liviu Dragnea îl EXCLUDE pe Victor Ponta de pe lista la…

STIRIPESURSE.RO

 

Smaranda Dobrescu Nu stiu de e adevarat, Draghi. Nu-si da seama ca degeaba mai e el presedinte si imparte favoruri, ca partidul dispare, intai filtrat de Basescu, apoi de servicii si aliati, cu concursul nepretuit al membrilor de partid? Macar Ponta mai incearca o opozitie, caci ceilalti PSD-isti se abtin acum, cand se fac listele. Off, , ce soarta are si stanga romaneasca!


Alexandru Cosmin Codreanu Dincolo de continutul mesajului, cred ca acesta este sfarsitul inceputului repozitionarii politice a dlui. Ponta. Asemeni unor modele locale, dumnealui se va recicla intr-un nou partid politic.

Din analiza mie mi s-a parut cea mai interesanta afirmatia conform careia "criza de resurse umane din politica romaneasca este asemanatoare cu cea din anii '50-'60".

Ma tem ca situatia acum este mai complicata, polurile de influenta fiind mai numeroase acum. La simplificarea acestei situatii pare a ajuta, asa cum este prezentat in analiza, "singurul prieten actual", SUA, care poate epura elementele "indecise" de pe terenul politic.

Imi amintesc ca tocmai in aceasta perioada de potential minim politic s-a cristalizat o politica de independenta nationala sub conducerea lui Dej. Sa fie oare prea devreme sa speram ca vor apare oameni providentiali politic pe scena locala?

Niciun comentariu: