miercuri, 30 septembrie 2015

Soros aranjeaza din nou lumea..

Soros aranjeaza din nou lumea... – 29 septembrie 2015


Smaranda Dobrescu

Potentul si vesnic-pe-faza maestru al ceremoniilor lumii, cunoscutul Mr. Soros, are un plan in 6 puncte pentru a satisface un milion de cereri de azil anual in Europa pe timp nelimitat, cu sarcini impartite frateste intre toate tarile. S-ar putea ridica desigur intrebarea in cati ani vom mai avea in plus o populatie echivalenta cu a Romaniei , de exemplu?

 

 

Rebuilding The Asylum System

The European Union needs to accept responsibility for the lack of a common asylum policy, which has transformed this year's growing influx of refugees from a manageable problem into yet another political crisis. Each member state has selfishly focused on its own interests, often acting against the i…

SOCIALEUROPE.EU|DE GEORGE SOROS

Eugénia Paraschiv de la fluxurile economice la fluxurile umane e simplă schimbarea macazului discursiv; vor dezrădăcina planurile politicilor lui suferința și sentimentul "de-a fi-acasă" al oamenilor????

Gabi Cretu Eu astept inca planul in șase puncte intitulat "Rebuilding The US Asylum System". emoticon smile

Mihai Ion Turcu Domnul Soros, cu obisnuita incertitudine etnica, nationala, uita ca locurile de unde pleaca acesti oameni, distruse in conditii cunoscute, raman depopulate. De ce n-ar fi investiti bani acolo unde este nevoie ca acesti oameni, la ei acasa sa poata reconstrrui propria tara si civilizatie ( deloc precara, sa nu uitam suprapunerea milenara de civilizatii succesive, care s-au transmis una catre alta, din care provin acesti oameni. Siria, Mesopotamia, Egipt, colonii grecesti, helenismul alexandrin, Imperiul Roman, Imperiul Bizantin si chiar Imperiul Otoman.La ce ne foloseste tuturor, pentru ca la ce-i foloseste Domnului Soros banuiesc, aceasta bulversare generala pe care o propune, si o propune ONU care ar trebui sa garanteze integritatile si identitatile Natiunilor Unite, pentru aceasta a fost creata organizatia, si Uniunii EUROPENE la care am aderat pentru intarirea unui specific - european si impreuna protejarea civilizatiei noastre, bunastarii impreuna create, si sigurantei noastre si acestora ????

Îmi place · Răspunde · 1 · 15 ore

Gabi Cretu Vreo 85, cred...

Smaranda Dobrescu "Finally, to absorb and integrate more than a million asylum seekers and migrants a year, the EU needs to mobilize the private sector – NGOs, church groups, and businesses – to act as sponsors. This will require not only sufficient funding, but also the human and IT capacity to match migrants and sponsors."

Ultimul punct al planului propus de Soros permite unei suspicioase precum sunt, acreditarea ideii ca mobilizarea sectorului privat , a bisericii, NGO-urilor si in general a mediului de afaceri in subventionarea refugiatilor contine si ceva avantaje acordate de state acestora: deductibilitati, subventii, reduceri de impozite, etc. Un efort generalizat al intregii lumi, asa cum il prevede Soros ar putea fi indreptat logic inspre eforturile necesare starpirii conflictelor si razboaielor interne. Cu riscul ca industriile de armament sa dea faliment.

Preda Mihailescu "First, the EU has to accept at least a million asylum-seekers annually for the foreseeable future. And, to do that, it must share the burden fairly – a principle that a qualified majority finally established at last Wednesday's summit." - Pai daca nu iti vine sa reconsideri zvonurile care vroiau ca insusi Soros sa fi platit transportul refugiatilor. Ce inseamna foreseeable future? Si el ca bursier cum isi inchipuie ca daca ai acceptat fara contramasuri un milion, la anul nu vor fi trei milioane, samd? Ce individ!

Smaranda Dobrescu Cu cifrele astea exacte aruncate pare ca si-a facut un plan bazat pe o islamizare exponentiala. Faptul ca acest articol vine peste zvonurile cu NGO-urile finantate de el ca sa faca marile traversari, nu ii este favorabil celui ce a reusit sa rapuna economia GB prin atacurile sale speculative..

Preda Mihailescu Un lord englez din aceeasi tagma, fost CEO Sachs, spunea in Parlament in urma cu cativa ani in mod raspicat ca vremea natiunii a trecut si instinctul national (al englezilor) va trebui frant daca este nevoie si cu forta pentru a face loc unei societati metise, adaptate lumii globalizate. Proiectul are multe limbi si fete ...

Smaranda Dobrescu Acum e posibil sa fie consonanta o lume puternic globalizata cu uniformizarile cerute de tot felul de TTIP-uri, cu slabirea intai a suveranitatii si democratiei statelor incheind cu disparitia natiunilor si cu amestecul populatiilor, aparand societat...Vezi mai mult

Preda Mihailescu Nu l-as numi vizionar, l-as numi soldat - sau ma rog, ofiter, caci este lord. Viziunea este in miscare. Noi nu o iubim, cert.

Smaranda Dobrescu vizionar in sensul detinerii de informatii si cunoasterii trendului. Cei alesi, cei cativa din categoria 1%....

Preda Mihailescu Bine, dar cred ca nu varsta lui conteaza, cu toti banii lui nu cred ca este mal mult decat un locotenent - colonel intr-un plan mai lungutz...

Niciun comentariu: