marți, 7 februarie 2017

Ce mai gasim in Contributors?

Ce mai gasim in Contributors – 15 ianuarie 2016


Smaranda Dobrescu

Ce mai gasim pe contributors:

 

Via Mircea Platon

"Mihai Maci: "Ciclul istoric început cu "evenimentele" din 1989 se încheie dintr-o raţiune foarte simplă: lumpen-proletariatul acelui timp a ajuns, în sfârşit, la putere. Noua clasă, a secretarelor şi a şoferilor, e cea care a urcat pe culmile ruinelor comunismului, după ce Revoluţia şi-a devorat generaţiile succesive de fii nerecunoscători."
http://www.contributors.ro/editorial/sa-nu-ne-amagim/

Tereza Brandusa Palade: "Domnul Dragnea și PSD-ul îşi respectă promisiunile şi vin cu sacul doldora de creşteri şi măriri. Într-una din cele mai sărace ţări din Europa, în care o parte a populaţiei (deloc prosperă) aşteaptă mai mereu mărinimia partidelor aflate la putere, dărnicia asta nu poate să nu trezească o caldă recunoştinţă"
http://www.contributors.ro/…/darurile-lui-dragnea-cind-mos…/

Conform intelighentziei contributors, suntem o natie de milogi condusa de lumpen-proletari. Dar poate ca am ajuns asa din cauza ca "elita" nu a avut niciodata alta "solutie" decat eradicarea "milogilor" (mahalaua inepta) si cardasia cu lumpenii mogulizati sau aburcati la Cotroceni intru devalizarea statului sub deviza "austeritatii", "statului minimal", "taierii cozii la caine" samd.

 

Preda Mihailescu Ca cauta Platon la Contributors?

 

Smaranda Dobrescu Probabil vrea sa mai stie daca trendul din Mariland s-a schimbat. De altfel lui Mircea Platon ii apartine doar concluzia din ultimul paragraf. El a preluat ceva fragmente din publicatie graitoare pentru consecventa pastrata.

 

Preda Mihailescu Smaranda Dobrescu @ Marilandul acela are sapte piei, nu ne va surprinde daca dupa o minima pauza va reaparea predicand noi teorii diametral opuse celor pe care pretindea sa le propage in ultima faza. Fiind prea putin important pentru a atrage atentie schimbarii de sus in jos, din pacate nu stiu ce ce poate astepta ...

 

Smaranda Dobrescu Marturisesc ca si eu mi-am pus aceeasi intrebare bazandu-ma pe versatilitatea bine cunoscuta. Totusi, SISTEMUL nu a cedat; Poate vor mai fi ani pana va ceda sub cine stie ce cataclism..

 

Preda Mihailescu Smaranda Dobrescu @ Nu - abea incepe dl Trump si nu se stie cate din lucrurile pe care a declarat ca le odiaza va reusi sa le si inlocuiasca!

 

Dinica Romanhttps://www.facebook.com/Igofishingg/videos/734471310042650/?hc_ref=NEWSFEED

Via AKVARYUM GÜNLÜĞÜ

 

Smaranda Dobrescu Dinica Roman adica pestii mici ascunsi in iaz ii aducem la vedere? Nici macar nu avem un acvariu mare sa incapa pestii mari! Poate era mai potrivita parabola la postarea cu binomul? https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/feb/2/16/1f642.png

:-)

Dinica Roman Da, ar merge si acolo. Poate chiar mai bine. Ideea ar fi aceea a expunerii adancurilor prin dibacie.

 

Dinica Roman http://www.conteledesaintgermain.ro/otrava-cu.../16-01-2017

 

 

Otrava cu „penalii care luptă împotriva justiției"

CONTELEDESAINTGERMAIN.RO

Niciun comentariu: