sâmbătă, 19 decembrie 2015

Fostul capitan de securitate Marcel...

Fostul capitan de securitate Marcel... – 18 decembrie 2015


Smaranda Dobrescu
 

La noi de la o vreme, sa spun cam de la Revolutie incoace, nimic nu e ce pare a fi. Teatrul e la mare inaltime pe scena tarii..

 

 

Fostul căpitan de securitate Marcel Vidreanu era deghizat în cioban la negocierea de la Senat

Fostul căpitan de securitate Marcel Vidreanu era deghizat în cioban la negocierea de la Senat

COTIDIANUL.RO

Elena Agachi Haha!

Elena Agachi Avem mari actori! Păcat ca joaca cu vietile nostre!

Eugénia Paraschiv :)))))))))))))))))))))))))

Sorin Mester Adicatelea, un cioban in civil...a naibii transhumanta!

Mihai Ion Turcu Sa fim seriosi.In toate miscarile de masa indifernt unde se produc, serviciile de informatii sunt obligatoriu prezente. Daca se afla acolo doar pentru a culege informatii sunt in exercitiul rolului pentru care exista. Daca manipuleaza este altceva. Un agent de informatii printre ingiberi poate trece nedepistat, printre ciobani mai greu.

Virgil Untila pana la Revolutie insa totul era cum se cuvenea!

Smaranda Dobrescu Pana la revolutie totul in jur corespundea cu impresiile noastre: un iad

Virgil Untila era sa cred ca nu era asa!

Smaranda Dobrescu Se pare ca nu perioada aceea este vazuta prin lentile diferite de romani, ci perioada de dupa, cea actuala. Perceptiile sunt diferite si nu poate fi nimeni blamat pe aceasta tema.

Eugénia Paraschiv Ce facem doamnă Smaranda când percepțiile instituțiilor bancare frizează bunul simț, de exemplu despre legea dării în plată BCE ne comunică "proiectul de reglementare compromite semnificativ siguranta juridica si administrarea adecvata a riscului de credit in institutiile financiare." Cine-ar trebui să elaboreze și de ce fel de legi au nevoie instituțiile financiare astfel încît să fie mereu adecvate și pliabile administrării riscului de credit? Au uitat semnificația conceptului de risc sau ne cred pe toți proști și ușor duși de nas cu politicile de deturnare a înțelesului cuvintelor...?....http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-20677296...

 

 

Banca Centrala Europeana:​ Introducerea de masuri cu efect retroactiv, precum legea…

ECONOMIE.HOTNEWS.RO

Smaranda Dobrescu La prima vedere constatarea este ca BCE si BNR canta exact aceeasi partitura. Nu stiu daca exista BCE pe vremea cand BNR se uita in alte parti si bancile dadeau credite fara discernamant, "cu buletinul"'. Unde era cu gandul BNR care trebuia sa verifice cauzele creditelor neperformante si mai ales amploarea necesara a provizioanelor bancilor? Pentru prima data, bancile sunt puse in situatia de a imparti un risc cu clientii si li se pare de ne-acceptat. Poate ca sunt si aspecte ale impactului neevaluate de catre initiatori, cum ar fi cresterea creditului garantat, lucru care aduce atingere in viitor tot celor care angajeaza un credit ipotecar. Poate ca cei cu bani multi vor avea de castigat recuperandu-si banii in momentul convenabil contextual. Nu stiu. Pana una alta trebuie ca aceasta lege sa treaca chiar cu modificari eventual cerute de presedinte, tocmai pentru a atentiona bancile ca in piata riscul se imparte nu doar se socializeaza pierderile.

Niciun comentariu: